Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: filmpjes en foto's

 1. #1

  filmpjes en foto's

  Een nieuwe forum rubriek. Voor filmpjes en fotoreportages over houtbewerkers, hoe ze te werk gaan, wat voor gereedschappen, hun werkstukken etc. Ik zou het liefst willen dat we per houtbewerker of gereedschapmaker e.d. een topic maken. Dus b.v. (even een mooi voorbeeld bedenken) Rick Koorman; 1 topic Rick Koorman waarin iemand een keer een foto's plaats van Rick die hij tegenkomt op het web, een filmpje etc. Discussies over Rick zijn mooie werkstukken doen we in het forum werkstukken. Zo zou het mooi zijn dat we een collectie verzamelen waar we gemakkerlijker in kunnen zoeken, alles in 1 topic over zwaluwstaarten maken b.v. of alles filmpjes over politoeren in 1 topic.

  Veel plezier kan een mooie verzamelplaats worden van wat we allemaal op internet tegen komen!

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.721

  Re: filmpjes en foto's

  Dit lijkt me een goed idee. Het is belangrijk de diverse rubrieken strak te omschrijven. Als je een onderwerp start moet je feilloos dat onderwerp in een rubriek kunnen plaatsen. Dan kunnen anderen met hetzelfde gemak dat onderwerp weer terugvinden en hoeven ze niet door veel rubrieken te bladeren. Als niet duidelijk is waar je een nieuw onderwerp onder moet plaatsen zit je lang te dubben en dan probeer je de best passende rubriek te nemen. Zo mis ik bijvoorbeeld een rubriek voor Tips en Tricks. Daar kunnen de kleine handigheidjes in die de inventievelingen zo nu en dan ontdekken en door kunnen geven.
  Met de zoekfunctie is ook veel terug te vinden maar een treffende titel boven een nieuw onderwerp werkt ook al goed. Onderwerpen als: Gezocht, Nieuwe aanschaf zijn nietszeggend en maken absoluut niet duidelijk waar het onderwerp over gaat.

 3. #3

  Re: filmpjes en foto's

  Goed id ''baas''!, zo kun je gemakkelijk bij houden welke houtbewerker iets nieuws te melden heeft.
  Andere kunnen ook goed bijhouden wanneer een houtbewerker een nieuw filmpje/foto plaatst.
  Ik kom spoedig met nieuwe, filmpjes en een introductie over wat mijn plannen zijn met TimmerwerkTV

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top