Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 9 van de 9

Onderwerp: AAAARGH!

 1. #1

  AAAARGH!

  Ik dacht dat het alleen een Amerikaans tijdverdrijf was om een prima functionele zaag te verklooien met een slecht uitgevoerd schilderwerkje. Maar schijnbaar zijn er ook hier zulke artiesten te vinden:

  http://antiek-kunst.marktplaats.nl/c...ta_ind=11&fs=1

 2. #2

  Re: AAAARGH!

  Bekijk het positief: die verf houdt de roest van de zaag en hij is er zó af. Aan het handvat te zien is het best een leuke zaag. Lijkt €25 me een koopje.

  Het leukste is natuurlijk om de verkoper een foto te sturen nadat je de zaag hebt schoongemaakt, om te laten zien hoe mooi hij is geworden :-)

  Arthur

 3. #3

  Re: AAAARGH!

  Eigenlijk vind ik dat iedereen lekker zelf moet weten wat 'ie met zijn spullen doet. Maar begrijpen doe ik het niet altijd.

 4. #4

  Re: AAAARGH!

  of je test de zaag meteen tijdens het ophalen

 5. #5

  Re: AAAARGH!

  Je durft niet :lol:

 6. #6

  Re: AAAARGH!

  Dat zal het zijn
  Iemand in Amsterdam die nog een leuke zaag nodig heeft? Hij ziet er niet beroerd uit op zich, met een nippel op de voorkant dus waarschijnlijk wel ergens vooroorlogs of zo.

 7. #7

  Re: AAAARGH!

  Voor 25 euro vind je op Marktplaats zat goede oude handzagen. Ik heb kort geleden een Duifje gekocht. Geloof iets van 6 euro. Dat schilderen is iets "kunstigs" Maar wel het beter amateur nivo.
  De advertentie bestaat nog http: //link.marktplaats.nl/547327239

 8. #8

  Re: AAAARGH!

  Ach, leuk om op te hangen.. toch? :mrgreen:

 9. #9

  Re: AAAARGH!

  Tja, wat is er mis mee? Die beste man heeft ook zijn hobby, en ik vind het wel wat hebben. Ik heb er wel eens over nagedacht om er eentje te bestellen bij zo iemand met een eigen logo erop oid. Bij gebrek aan een logo is het er tot nu toe niet van gekomen.

  En wat de zaag betreft, volgens mij zijn er voldoende zagen op deze wereld om beide hobby's perfect te kunnen beoefenen.

  Gewoon goed zoeken, ik heb er de afgelopen tijd twee gevonden, prachtzagen. Een pax en een Spear and Jackson. Bij de kringloop, totaal €5.

  Zie mijn website onder gereedschappen restaureren.

  En tjah, ik heb de handvaten glad geschuurd, alle patina eraf. Toen gelakt in een bruine synthetische Karwei-lak, de handvaten afgerond en bijgeschuurd naar mijn handvorm. Waarom?? omdat ik dat mooier en fijner vond. Smaken verschillen, niet dan?

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top