Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  TOCH MAAR EVEN VOORSTELLEN !!!

  Goedenavond!

  Afgelopen week heb ik me aangemeld bij jullie prachtige forum en heb meteen een bericht geplaats. ZONDER ME EERST EVEN BELEEFD VOOR TE STELLEN ops: ops: ops:

  Dan nu maar even rechtzetten...

  Ik ben Jonas, 33 jaar, ik heb geen hout gerelateerde opleiding gevolgd maar heb wel een al mijn hele leven een liefde voor hout. Ik werk op dit moment in een compleet ander werkveld. ( kantoor ) maar ik ben van plan om het stuur om te gooien en ben me aan het oriënteren wat ik precies wil met hout. Voor the time being ( en om voor wat inkomsten te zorgen ) wil ik meubels maken van steigerhout. Eerst maar een tuinset, bureau en kast voor in mijn eigen huis :lol: Omdat ik nog niet heel veel ervaring hierin heb is het best stoeien af en toe. En dan is het fantastisch dat er een forum is waar je veel mensen bijeen hebt met dezelfde liefde...

  Tot zover!

  Groet,

  Jonas

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.741

  Re: TOCH MAAR EVEN VOORSTELLEN !!!

  Welkom op het forum. Veel succes met de nieuwe richting.
  Eh, er zijn zoveel mensen die allerlei mooie zaken uit steigerhout toveren dat ik me langzaam begin af te vragen of er in Nederland en omliggende streken wel genoeg authentiek steigerhout voor handen is. Of wordt er soms nieuw "oud" steigerhout uit China geimporteerd?

 3. #3

  Re: TOCH MAAR EVEN VOORSTELLEN !!!

  welkom op dit mooie forum.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top