Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  op zoek naar foto's van jouw schaven

  Forumleden,

  Momenteel ben ik nog steeds aan het werken aan een essay over handmatig slijpen dat ik oorspronkelijk voorbereide voor de workshop over hetzelfde onderwerp.
  Voor dit werk ben ik op zoek naar foto's van schaven in het onderdeel waar de hoeken van een vouw besproken worden. Zijn er leden die foto's van hun eigen gereedschap ter beschikking willen stellen om als illustratie te dienen? Het essay zal gratis ter beschikking gesteld worden dus ik bied geen vergoeding aan voor het gebruik van de aangeboden foto's enkel de naam van de auteur zal vermeld worden en uiteraard wordt jullie hulp uiterst geapprecieerd.

  Specifiek zoek ik foto's van het zijaanzicht van schaven. Gereedschap in goede conditie waarbij duidelijk de hoek van de schaafbeitel te zien is. Als je foto's stuurt gelieve dan ook wat gegevens te vermeld over het gereedschap zelf.
  Alvast bedankt voor jullie medewerking.

  Mathieu

 2. #2

  Re: op zoek naar foto's van jouw schaven

  Hallo Mathieu
  Ik zal morgen eens voor je kijken.

  HG Hugo

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top