Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  European woodworking show

  Cressing Temple, Essex 19/20 September 2009. Wordt georganiseerd door Mike Hancock van Classic Handtools. Belooft een mooi evenement te worden. Lokatie is werkelijk fantastisch en zo het er nu al naar uitziet komen er behoorlijk wat hot-shots.

  http://www.europeanwoodworkingshow.eu/

 2. #2

  Re: European woodworking show

  Inmiddels is de website voor dit evenement zo goed als klaar.

  http://www.europeanwoodworkingshow.eu/

  Ik ga er in ieder geval naartoe. 19 en 20 september!!

 3. #3

  Re: European woodworking show

  wat ik nog niet had veteld over dit event is, dat het erg dichtbij is. Het is een tochtje met de boot naar harwich en vanaf daar nog slechts ca 60 km reiden.
  http://maps.google.co.uk/maps?f=d&so...09&ie=UTF8&z=8

 4. #4

  Re: European woodworking show

  Als ik het goed begrijp is het zo ongeveer bij jou de deur uit en dan even over het water naar de andere kant, en dan buslijn 14. Het zou mooi zijn als ik er naar toe kan.

 5. #5

  Re: European woodworking show

  Ja Hemski, zoals Dopeling eigenlijk ook zegt; als ik nou op eigen gelegenheid naar Rotterdam kom kun jij dan de rest van de reis verzorgen. Ik zal je onderweg niet lastig vallen, want ik heb genoeg met Dopeling te bespreken !

  jaap

 6. #6

  Re: European woodworking show

  prima. ik ben de bob.

 7. #7

  Re: European woodworking show

  Helemaal goed! Lijkt me fantastisch om een weekend met van de houtwurmen op pad te gaan. Vorig jaar ben ik een week met Sergej op reis door de UK geweest, daar heb ik ook nog de beste herinneringen aan.

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top