Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Even voorstellen, Peekie

  Na enige tijd regelmatig met jullie meegelezen te hebben, is het wel eens tijd dat ik me even voorstel op dit leuke en boeiende forum

  Ik ben Emiel Peek, 31 jaar, uit het Gelderse Dieren. Mijn liefde voor hout en t vak zat er al vroeg in, liep als kleine jongen al zo vaak als het kon bij mijn opa in de werkplaats tussen de houtkrullen. In t dagelijkse leven ben ik werkzaam als allround timmerman bij een klein aannemersbedrijf, voornamelijk in de de particuliere sector. Verbouw, renovatie en onderhoud zijn de hoofdmoot binnen ons bedrijf, ook kozijnen ramen en deuren worden bij ons in eigen huis gemaakt. Met een goed gevulde bedrijfswagen en een mooie werkplaats tot mn beschikking, ben ik een bevoorrecht mens.

  Na werktijd kan ik slecht stilzitten, en ben ik altijd wel met iets bezig. De laatste tijd begin ik meubels maken steeds leuker te vinden, en heb ik het een en ander op stapel staan. Zo ben ik van plan nog een kastenwand te gaan maken, een wastafelmeubel met bijbehorende kast, en een nieuwe eet-en salontafel.
  Laatst heb ik een mooie partij Sapelie mahonie kunnen aanschaffen dat hiervoor gebruikt gaat worden.
  Ook het machinepark is wat uitgebreid voor dit doel, Omdat ik niet wou kiezen heb ik een festool domino en een lamello classic aangeschaft, gewoon omdat t kon

  Aankomende zomer ga ik beginnen met de bouw van een schuur/werkplaats, zodat ik straks ook naar hartelust thuis kan hobbyen. Naast houtbewerking moet er ook ruimte zijn om aan de kever en de bmw te sleutelen, dit is een andere hobby van me.


  Dit was t wel even voor nu,mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust.

  Met vriendelijke groet, Emiel Peek

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Even voorstellen, Peekie

  Emiel, welkom!!!

 3. #3

  Re: Even voorstellen, Peekie

  welkom hier.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top