Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7

Onderwerp: Nog een nieuweling

 1. #1

  Nog een nieuweling

  Hallo,

  Ik ben Daniel Kramer. Een nu 26-jarige uitzendtechnicus TV in Arnhem. Mijn hobby's zijn onder andere klussen. Ik werk het liefste met hout. Hout is voor mij iets moois, iets levends, iets met gevoel en waar je gevoel bij kunt hebben. Ik ben een beginneling. Ben nu bezig met een stellage kast voor de werkkamertje. Deze is niet echt strak geworden maar hij is wel stevig. Later zal ik wel wat foto's uploaden.

 2. #2

  Re: Nog een nieuweling

  Hallo Daniel

  Welkom op het forum. Foto's zijn we hier gek op.

 3. #3
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Nog een nieuweling

  Welkom !!! We zijn inderdaad gek op foto's!!

 4. #4

  Re: Nog een nieuweling

  Dank jullie voor het hartelijke welkom. Ik moet jullie wel waarschuwen. Mijn eerste project is bijna af maar het is mijn allereerste project en heb nooit eerder een cursus gedaan of iets dergelijks en ook het ontwerp heb ik helemaal zelf bedacht dus het ziet er niet zo gelikt uit als de de meeste foto's die ik hier gezien heb.

 5. #5

  Re: Nog een nieuweling

  Hoi welkom op het forum.

  Waarschuwen hoeft niet hoor. Het is je eerste project, zelf bedacht en zelf uitgevoerd. Daar kan en mag je best gewoon trots op zijn.

 6. #6

  Re: Nog een nieuweling

  welkom daniel, zo begint iedereen toch?

 7. #7

  Re: Nog een nieuweling

  Voor de mensen die dol zijn op foto's ik heb er nu 2 staan in "toepassingen met hout" en dan "foto's van werkstukken, de werkplaats" en dan onderwerp "De werkplaats en het eerste werkstuk".

  Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top