Welkom bij www.woodworking.nl.
Pagina 1 van de 2 12 LaatsteLaatste
Resultaten 1 tot 10 van de 18
 1. #1

  Top hout voor weinig

  Komt net terug uit Helenaveen met een auto vol mooi droog hout.
  Vriendelijk geholpen, ook bij het inladen!
  Europese Kers, Plataan en Esdoorn voor een heel redelijk prijs!

  http://www.romonesco-meubelmaker.nl/houthandel/

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Top hout voor weinig

  Kijk, dat is hardstikke mooi. Goede hout voor een redelijke prijs hebben we allemaal nodig.
  Kwartiers plataan is zeldzaam mooi......

  Wat ga je maken met dit hout ?

 3. #3

  Re: Top hout voor weinig

  Nou ben ik niet zo snel achterdochtig en neem ook niet zo snel aanstoot aan licht commerciële advertenties maar als 2e post een dergelijke zonder al te veel informatiewaarde, zonder plan zonder foto's dat riekt naar bedrog...

  Zeg dan gewoon dat je houthandel zaagselmaker wilt promoten en dat je mooi hout in de aanbieding hebt, zonder een uitgebreide prijsvergelijking gedaan te hebben lijken mij toch dat normale prijzen of niet...?

 4. #4

  Re: Top hout voor weinig

  Ik ben klant bij Romensco meer niet. Ik ken het bedrijf maar een paar dagen. Ik heb geen commercieel link met het bedrijf. Ik verkoop geen hout op forums of anderszins. Ik mag het zelf weten of ik foto's plaats!

  Ik vindt het erg vervelend dat u zo reageer. Ik vind u namelijk wel snel achterdochtig!

  Sorry ik dacht dat dit forum was om elkaar te helpen met hout bewerking. Lijkt op iets heel anders.

 5. #5
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.720

  Re: Top hout voor weinig

  In het verleden zijn er enkele figuren geweest die op een listige wijze probeerden hun bedrijf te promoten op dit forum. Als je dat met open vizier doet is er niets aan de hand maar als in verschillende rubrieken steeds dezelfde commerciale boodschap wordt plaatst is dat op een goedkope manier reclame maken. En daar is men terecht wat achterdochtig mee geworden. En als je dit forum binnenwandelt met jouw mededeling in een nieuwe rubriek lijkt dit sterk op die commerciele pogingen.
  Maar zoals je zelf uitlegt heb je geen commerciele bindingen en kan ik me niet anders voorstellen dat je van harte welkom bent op dit levendige houtbewerkers forum.

  P.S. Omdat de als commercieel bestempelde bijdragen worden verwijderd alsmede de meeste reacties daarop is het lastig om de gevoeligheid voor dit onderwerp te weten te komen.

 6. #6

  Re: Top hout voor weinig

  Nou zaagselmaker, dat valt toch wel mee hoor met mijn achterdochtigheid. Je had t kunnen voorkomen door wat meer achtergrond informatie te geven en iets te laten zien. je mag hier inderdaad zelf weten wat je wel en niet post zolang de baas t goedvind.

  Ik had t persoonlijk wel aardig gevonden wat van je hout te zien en wat achtergrond van je plannen te weten dan komt het wat betrouwbaarder over. helemaal als je pas zo weinig gepost hebt.

 7. #7

  Re: Top hout voor weinig

  Ik heb eerlijk gezegd weinig zin om bij elke post mijn ontschuld te moeten bewijzen dat ik geen commercieel belang bij het nieuws dat ik meld. Ik vind dit als behalve leuk. Ik heb niets fout gedaan maar de 'woodworking politie' kunnen niet geloven dat iemand zo iets doet ( een bedrijven aanprijzen) omdat die gewoon goed is geholpen en denkt dat andere hun voordeel hier kunnen doen.

  Foto's maken van ruwgezaagd planken en die op internet plaatsen...wat een hobby.

  Ik ga weer zaagselmaken want hier heb echt ik geen zin in.

 8. #8

  Re: Top hout voor weinig

  Eigen keus. Your loss.

 9. #9

  Re: Top hout voor weinig

  Zo? reaktie zegt alweer voldoende. Succes met je been.

 10. #10

  Re: Top hout voor weinig

  Je plaatst een topic met niet meer inhoud dan het aanprijzen van een bedrijf, je reageert niet op de vragen die gesteld zijn maar wel, en heel negatief, op de terechte vraag of je post commercieel bedoeld is.

  Veel plezier met je stapel hout, en plaats maar een foto als je er zaagsel van gemaakt hebt... wat een hobby.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top