Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  Jeroen stelt zich voor

  Hallo mede forummers,

  Ik ben al een dikke 2 jaar lid maar sinds kort is een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan en ben ik (eindelijk) zelf begonnen met het bewerken van hout. Een goed moment om me voor te stellen.

  Ik ben Jeroen, 30 jaar en van beroep Officier bij de Landmacht. Ik woon samen met mijn vrouw in de Achterhoek, op dit moment nog in een tussenwoning zonder ruimte voor een werkplaats. Hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

  Een maand geleden ben ik gestart met een cursus houtbewerken bij Daan de Leeuw. Tot de start van de cursus had ik geen enkele ervaring met houtbewerken, alleen al jaren de droom het te leren. Ik wil de basis beginselen leren onder leiding van een ervaren meubelmaker zodat ik in staat ben om straks zelfstandig mooie projecten te maken.

  Mijn eerste projectje, om de technieken te leren, is het maken van een notenhouten juwelenkistje. Foto's van het project heb ik geplaatst op het daarvoor bestemde forum. Het is voorlopig nog work in progress aangezien ik er maar 1 avond per week aan kan werken.

 2. #2

  Re: Jeroen stelt zich voor

  Hoi Jeroen,

  Welkom op het forum.
  Aan je foto's te zien, ben je goed bezig.
  Ik heb indertijd ook een soortgelijke cursus gedaan, maar dan in Amsterdam.
  Ook ik heb een kistje gemaakt om de schone kunst van verbindingen onder de knie te krijgen.
  Mijn kistje had 4 verschillende verbindingen, zwaluwstaart, verdekte zwaluwstaart, tandverbinding en gewoon verstek verbinding. Was uitermate trots op het eindresultaat. En het kistje staat nog steeds te pronken op de kast.

 3. #3

  Re: Jeroen stelt zich voor

  welkom hier jeroen, en guust flater fan, leuk..enne leuk project.

 4. #4

  Re: Jeroen stelt zich voor

  Hallo Jeroen
  Welkom "terug" op het forum, je ziet het , het hout virus is ijzersterk. Een speciaal compliment voor je AVATAR. Daar word ik vrolijk van.
  HG Hugo

 5. #5

  Re: Jeroen stelt zich voor

  En ik vind je slagzin super;-)

  Het lijkt me een leuke cursus die je volgt, heb eens op de site gekeken, het is de moeite waard wat je daar allemaal kan leren!

  Groeten,
  Steven

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top