Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Metabo TKHS 315 C 2.0 kW Tafelcirkelzaag

  ik wil de Metabo TKHS 315 Tafelcirkelzaag gaan aanschaffen maar je kan er niet hele brede stukken op zagen. dus was mijn vraag of iemand ervaring mee heeft om er een tafel naast te zetten dat je bredere stukken kan zagen?

  Gr Remco

 2. #2

  Re: Metabo TKHS 315 C 2.0 kW Tafelcirkelzaag

  Hoi Remco,

  Ik heb er geen ervaring mee, maar je weet dat dit een optie is die je mee kan bestellen? Kost je wel zo'n 2/3 van de prijs van de zaagtafel zelf.

  Hou er ook rekening mee dat dit een bouwzaag is en geen precisiewerk levert, het zou niet mijn eerste keus zijn als ik b.v. meubeltjes zou willen maken (ik herinner me het nachtkastje wat jij een tijdje geleden liet zien in een ander topic).

 3. #3

  Re: Metabo TKHS 315 C 2.0 kW Tafelcirkelzaag

  oke bedankt voor het advies weet je dan misschien een andere circle zaag tafel die wel geschikt is om nauwkeurig te zagen en mijn budget is ongeveer 500

  Gr Remco

 4. #4

  Re: Metabo TKHS 315 C 2.0 kW Tafelcirkelzaag

  Bij mijn vorige post ben ik uitgegaan van de beschrijving die op kruis.nl te vinden is. Misschien zijn er gebruikers van deze machine die hun ervaringen kunnenn delen?

  Zelf heb ik een elektra beckum uit 1996 (het type weet ik niet uit mijn hoofd, maar hij is een stuk kleiner dan de zaag die wil(de) aanschaffen) die heel precies is en als een zonnetje loopt. Verder heb ik te weinig ervaring met andere zaagtafels om je te kunnen adviseren. Hopelijk zijn er anderen die je verder kunnen helpen.

  In de tussentijd zou je in dit topic kunnen kijken waarin iemand dezelfde vraag stelde met ongeveer hetzelfde budget, hier lees je o.a. dat je voor dat budget misschien ook kan uitkijken naar een goede tweedehands machine.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top