Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: Forumnaam

 1. #1

  Forumnaam

  Na enige strubelingen op het forum nu maar besloten mijn alias (Quirinus) op te geven en door te gaan op basis van mijn echte naam Jan van der Ploeg. Ik ben bouwkundige van beroep en begeleid verbouwingen/nieuwbouw en doe het onderhoud van zo'n 160 bruggen in de gemeente waar ik werk. Mijn hoofdhobby is houtdraaien. Zie bevoorbeeld de stertolpot die ik onlangs met werkbeschrijving op het forum heb geplaatst. naast deze hobby heb ik ook nog een moestuin en diverse andere belangstellingsvelden.

 2. #2

  Re: Forumnaam

  Jan, hartelijk dank voor je coming-out op dit forum. Dat zouden meer leden moeten doen. Ik vind het gewoon prettig wanneer ik een beeld heb waar iemand b.v. woont. Dan kom je gemakkelijker op het idee om b.v. te wijzen op bepaalde zaken, gebeurtenissen of mogelijkheden in de buurt. B.V. leuke houtadresjes.
  Natuurlijk zit daar een risico in, namelijk wanneer ik laaaaaaaaaaater beroemd ben, komen busladingen houtdraaiers met de Radius-express langs......................te gluren :lol: :lol: :lol:
  Laat nog eens wat zien van je mooie werk, Jan.
  vr.gr. uit Lemmer,
  Jan Pranger.

 3. #3

  Re: Forumnaam

  Ik wist niet dat het mogelijk is je forumnaam te wijzigen, is bij mij ook niet nodig. Een pleidooi om meer van je werk te laten zien heb ik gisteren al gegeven in je post betreffende de stertolpot .

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Forumnaam

  He Jan,

  We kennen elkaar al een tijdje maar toch Welkom met je eigen naam op het forum!!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top