Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Combine of zaag tafel

  Zou graag combine of zaagtafel kopen. Ben er alleen niet zo goed uit wat ik het beste koop? Het zou zijn om meestal platen te verzagen. Enkel plaats is beetje beperkt max 2.80m Heb meer plaats om mee te werken, maar mag als er niet mee gewerkt word niet groter zijn anders kan ik auto niet bij in de garage zetten en dat zou dan weeral problemen geven met vrouwtje. Het zou ook wel handig zijn als ik eraf en toe ook wat mee kan schaven. Frezen hoeft niet heb appart toupietje staan. Welk merk en welke typ raden jullie mij aan. Zou liefst rondom budget van 3000euro zitten. Dit hoeft natuurlijk niet nieuw te zijn is eigenlijk maar om sporadisch te gebruiken. Hoop dat jullie mij kunnen helpen. Tendotools heeft combines die goedkoper zijn heeft hier iemand ervaring mee. Weet niet of tendotools het eigenlijk merk is of de verdeler.

 2. #2

  Re: Combine of zaag tafel

  Nou, op een beperkt oppervlak ben je meestal het best met een combiné. Alleen de combinatie van zaagtafel en schaafmachine ben ik nog niet tegengekomen, je krijgt er altijd een verticale frees en soms ook nog een boortafel bij
  Loop in een grote boog rond merken als Tendotools, HBM, en konsoorten, daar krijg je enkel hoofdpijn van.

  Met het bedrag dat je te spenderen hebt zou ik sowieso gaan voor een tweedehandse machine, een recente Robland, Sicar, MiniMax(SCM) etc. zullen heel wat beter voldoen. Daar heb je jaren plezier van.
  Het zijn alle degelijk gebouwde Europese machines, de ene al wat gebruiksvriendelijker dan de andere, maar alle klaren de klus wel.
  De prijzen voor deze machines schommelen meestal rond de 2000€ à 2500€ op de tweedehands markt.


  Mvg,

  André

 3. #3
  Senior Member
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Drongen, Belgie
  Berichten
  368

  Re: Combine of zaag tafel

  Dit beantwoordt aan de vereisten denk ik, ook qua budget :mrgreen: : http://nl.kapaza.be/henegouwen/combinee ... 623114.htm

 4. #4

  Re: Combine of zaag tafel

  Dank je voor de reaktie. Had ook al de indruk Tuoh dat tendotools niet dat was, dusvermoeden bevestigt. Ga eens kijken wat ik kan vinden in advertenties best al wel aantrekelijk die op kapaza Franksken. Nog even is rondkijken.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top