Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  Bosch PLS 300 Zaagstation

  Hallo,

  ik heb nog een Bosch PlS 300 zaagstation staan. Ik gebruik hem niet en hij staat eigenlijk in de weg.
  Ik heb hem bij mijn decoupeerzaag gekocht maar ik heb hem nog nooit gebruikt, alleen een keer uit de doos gehaald om te zien wat het was. Hij verkeerd dus in absolute nieuw staat.

  Alle groene Bosch decoupeerzagen passen erop. De blauwe weet ik niet zeker... Volgens mij moet het wel passen zolang de zool maar 67mm breed is (zo breed is die namelijk van mijn decoupeerzaag). En anders valt er ook nog wel een malletje te maken.  [youtube][/youtube]


  Richtprijs: €40,-

  Op te halen in Millingen aan de Rijn maar versturen is geen probleem.

 2. #2
  Beste,

  Heeft u het zaagstation van bosch nog in uw bezit?
  Zo ja, mag u mij een mailtje versturen naar stijnheylighen@gmail.com om verdere afspraken te maken voor eventuele verkoop

 3. #3
  Ik heb ook nog een PLS 300 staan moest Renault de zijne verkocht hebben ... (@Renault: ik wil niet onder je duiven schieten hoor daarom alleen als je de jouwe niet meer hebt)

 4. #4
  Werken die een beetje naar behoren?
  Van havermout tot sloophout

 5. #5
  wil er graag 35€ + verzendkosten voor betalen

 6. #6
  Topic dateert van 2011 dus neem aan dat Renault hem al wel verkocht heeft

 7. #7
  Nee ik heb hem niet verkocht. Weggegooid wel, stond gruwelijk in de weg en was voor mij overbodig. De 5 meter die ik er mee gezaagd heb was opzich wel redelijk. Maar als je iets beter gewend bent heb je wel het gevoel dat je maar staat aan te kloten.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top