Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Nieuwe website

 1. #1

  Nieuwe website

  Hoi,

  Na lang wachten toch besloten om een eigen website te maken.
  Deze kunnen jullie vinden op http://www.liefdevoorhout.nl de naam zegt natuurlijk al genoeg. Je kunt hier diverse projecten van mij vinden.

  Mvg. Jesse

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.742

  Re: Nieuwe website

  Ik vind het altijd een goed initiatief om als professionaal een webstite op te zetten om je bedrijf in de etalage te zetten. Er gaat een hoop werk inzetten, zeker in het begin maar ook later.
  Maar het moet uitnodigen tot het afnemen van je producten. Het moet mensen aanspreken en het moet een goede eerste indruk geven.
  De tekst dient een zekere mate van werving te hebben. Laat anderen je tekst lezen en zie wat ze kunnen verbeteren. Voor wat je foto's betreft, het is veel te veel. Je dient je te beperken tot het gerede product. Begin met een paar van de meestzeggende foto's van het product en voeg een paar duidelijke foto's toe van "tijdens" waar je vakmanschap goed in uit komt.
  Ik hoop dat je het ziet als opbouwend en niet in de grond borend.

 3. #3

  Re: Nieuwe website

  Het is natuurlijk prima dat je zelf een website in elkaar zet. En als mede houtbewerker is het natuurlijk interessant om foto's van je projecten te zien. Maar als visitekaartje van een professionele meubelmaker naar potentiële klanten toe komt het ronduit amateuristisch over. Je maakt als meubelmaker (neem ik aan) ook kwalitatief hoogwaardig werk dus dit moet je site ook zeker uitstralen...

  Doe jezelf een lol en kijk bij grote en bekende concurrenten is bij websites hoe dat eruitziet en ook qua gebruiksvriendelijkheid/indeling, dan weet je een beetje waar de norm ligt. Dat is zelf te bereiken maar er gaat als leek maanden werk/research in zitten. Als je dat er niet voor over hebt huur een webdesigner met een respectabel portfolio.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top