Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7

Onderwerp: Junglejump

 1. #1

  Junglejump

  Junglejump

  In de zomer van 2010 ben ik met een groep vrienden naar Zuid Afrika geweest om daar vijf weken lang voor de stichting Bobbi Bear vrijwilligerswerk te doen. Één van onze projecten was om een grote Junglejump te maken. In een week tijd hebben we met z’n vijfen deze speeltuin gemaakt.

  Deze Junglejump is één van de leukste dingen die ik in mijn hele carrière heb gemaakt. Niet alleen de uitvoering was leuk maar ook het doel. De kinderen uit de sloppenwijken hebben zoveel ellende meegemaakt en kunnen waarschijnlijk, terwijl ze hier op spelen voor het eerst weer ECHT kind zijn.

  Voor het hele reisverslag zie:
  http://www.brambomb.nl/wp-content/uploa ... afrika.pdf
 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.336

  Re: Junglejump

  Super man!!!!!

 3. #3

  Re: Junglejump

  Cool project!

 4. #4

  Re: Junglejump

  Thanks . Ik heb laatst een bericht gekregen uit zuid Afrika dat het toestel goed gebruikt wordt. Soms met wel 30 kinderen tegelijkertijd.

 5. #5

  Re: Junglejump

  Hallo Bram
  En draadje waar ik stil van word. Mooi dat jij je tijd daar in steekt.
  Hugo

 6. #6

  Re: Junglejump

  Ik leef een heel gelukkig leven. In deze 20 jaar dat ik nu op deze aardbol rondloop heb ik zoveel kansen gekregen. Ik was zo blij dat ik de kans kreeg om iets terug te doen voor de minder bedeelde van deze wereld. De kinderen die de pech hebben gehad dat ze op een verkeerde plaats zijn geboren. Geen toekomst, verkrachting en moord aan de orde van de dag. Het is fijn om te weten dat ze op deze plaats weer even kind kunnen zijn.

 7. #7

  Re: Junglejump

  Echt supervet!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top