Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Afkortzaag Jet Bosch Metabo

  Ik ben me aan het oriënteren, naar een budget afkortzaag, om ernaast te hebben, ik ben op het forum aan het rondsnuffelen geweest en kwam dan de topic over de het merk jet tegen http://www.woodworking.nl/viewtopic....lit=afkortzaag daar wordt met lof gesproken over de zuiverheid na afstellen.

  Hierin wordt ook een ander zaagblad gesproken met meerdere tanden, waar heeft men het dan over ?

  Teven ook de Topic gelezen over Bosch - Metabo http://www.woodworking.nl/viewtopic....lit=afkortzaag deze komt dan niet zo goed over, met het zuiver zagen,

  Welke zal dan kwalitatief voor dat geld beter zijn ?

  Zuiver zagen staat hoog op mijn verlanglijstje, daarnaast heb ik veel kosten gemaakt als amateur/hobbyist om een werkplaats te bouwen, dus veel zit er niet meer in de pot, om uit te geven.

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.508

  Re: Afkortzaag Jet Bosch Metabo

  Hmm, moeilijke keuze. Vooral omdat de Jet hier ook een stuk onbekender is en er daardoor minder ervaringen mee zijn.
  Ik denk dat je sowieso als je zuiverheid echt hoog hebt staan, je toch zal moeten blijven sparen. Wil/moet je perse toch 'nu' een afkortzaag hebben, zou ik gevoelsmatig toch voor de Metabo gaan.
  Daarbij 1 hele grote MAAR, kijk wel goed welk model je neemt. Ze hebben modellen die ze in China hebben laten maken (daar heb ik er 1 van helaas, met veel pijn en moeite krijg je em zuiver, maar je blijft aan het bijstellen) en er zijn modellen die nog wel in Duitsland worden gemaakt. Die laatste schijnen wel goed te zijn.

 3. #3

  Re: Afkortzaag Jet Bosch Metabo

  Zo dit is opgelost, net voor mijn verjaardag(morgen) een Metabo 254, gekregen en die zou dus in Duitsland gemaakt zijn :P

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top