Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Justin, 15 Jaar, Oss

  Hallo,

  Ik ben Justin, 15 jaar oud, en kom uit Oss. Ik heb mij op dit forum aangemeld omdat ik graag goed wil leren hout bewerken. Ik wil dit graag als hobby doen, en eventueel enige dingen op marktplaats etc. zetten om te verkopen. Misschien wil ik later een klein winkeltje naast of in mijn huis. Ik heb geen werk, maar ben momenteel wel aan het kijken voor een bijbaantje bij de AH. Ik wil graag de PABO gaan doen na de middelbare school. Ik zit momenteel in de 4e van HAVO. Het lijkt me leuk om op dit forum over hout bewerken te praten, en dit vakmanschap te leren als hobby. Ik heb al enige woorden gezien waar ik niks van begrijp, maar dat komt met de dag, denk ik zelf. Ik zou graag willen dat mensen zeggen als ze iets zien op mijn foto's wat niet helemaal klopt, of net anders had moeten zijn, kritiek is dus welkom. Als iemand graag wil zien wat ik tot nu toe heb gemaakt, zal ik hier even wat foto's bij plaatsen. Wat ik tot nu toe heb gemaakt is: Een houder voor mijn iPod, een houder voor mijn mes, een houder voor mijn harde schijf en een houder voor mijn XBOX 360 controller. Het contact dat ik tot nu toe heb gehad vond ik leuk, dus ik hoop hier in de loop van de weken, of maanden, in te stromen en hoop door jullie lichtelijk begeleid te worden, in hoe sommige dingen zouden moeten e.d. Ik verwacht niet dat jullie de taak op je nemen mij houtbewerken te leren, dat probeer ik hier echt niet mee te zeggen ops: . Het lijkt me alleen wel leuk als sommige mensen het niet erg vinden mij te helpen,

  Groetjes Justin

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2008
  Locatie
  Nederweert
  Berichten
  1.169

  Re: Justin, 15 Jaar, Oss

  Welkom, geweldig dat jonge mensen zoals jij interesse hebben in houtbewerking.

  Iedereen deelt hier graag zijn kennis en mening, kritieken zijn hier opbouwend en niet om af te zeiken! Laat je vooral ook niet ontmoedigen door het vakmanschap dat sommige leden hier bezitten. Houtbewerking leer je nou eenmaal niet en een dag.

 3. #3

  Re: Justin, 15 Jaar, Oss

  Hallo Justin

  Oss / Eindhoven is volgens mij met een busritje te doen.

  Vandaag is de OPEN DAG HOUT in het klokgebouw. Als je je wilt oriënteren dan is dit de ultieme dag. Meer dan 100 exposanten, van gereedschap handelaren "doosjesmakers"houtdraaiers enz enz.

  Een lekker dagje hout snuffelen, en natuurlijk is jouw vertrouwde FORUM ook aanwezig.

  HG Hugo

 4. #4

  Re: Justin, 15 Jaar, Oss

  Bedankt voor het meedenken, het lijkt me inderdaad super leuk om daar heen te gaan, helaas zit ik nog op school :cry:
  Ik heb morgen, en overmorgen een toets, dus moet hard leren :x
  Misschien een keer een andere beurs:P

 5. #5

  Re: Justin, 15 Jaar, Oss

  welkom hier justin, en veel plezier hier op het forum.

 6. #6

  Re: Justin, 15 Jaar, Oss

  welkom op het forum justin, ik behoor net als jou ook tot de wat jongere generatie, ik ben 18 jaar.
  als je moeite heb met vaktermen enzo, dan raad ik je aan om wat boeken over houtbewerking aan te schaffen, daar leer je erg veel van. houd ook altijd je ogen open voor oud gereedschap bij iemand in de schuur ofzo, en wees dan zo brutaal om te vragen of het misschien mag overkopen, op die manier kun je heel erg goedkoop een leuk gereedschapset bij elkaar sparen!

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top