Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Blinde plankdragers

 1. #1

  Blinde plankdragers

  Hoi allen,

  Ik volg dit forum al een tijdje en heb hier veel nuttige informatie gevonden omtrent het maken van een houten tafel. Ik wil nu ook een boekenkast gaan maken.

  Het idee is om de boekenkast te maken van 18mm mdf, dat lijkt me stevig genoeg (ik zit te denken aan schappen met een breedte van 40-50 cm). Om de horizontale planken op te hangen wil ik graag blinde plankdragers gebruiken. De boekenkast zal geen achterwand krijgen dus de horizontale planken zullen ook stevigheid aan de constructie moeten toevoegen. Ik zat te denken aan dergelijke plankdragers:

  http://www.grass.nl/files/PDF/Grass_...hapdragers.pdf

  Deze dragers zitten aan zowel de verticale als horizontale planken geborgd, waardoor ze denk ik redelijk stevig zijn. Hebben deze dragers een naam? Ik kan ze namelijk nergens anders vinden. Verder vroeg ik me af of er nog andere mooie oplossingen zijn.

  Ronald

 2. #2

  Re: Blinde plankdragers

  Heb je al geprobeert om de agent maclean te bellen waar dit te koop is? Het is in de ijzerhandel in ieder geval niet algemeen verkrijgbaar. Misschien bij van opstal maar of die aan iedereen leveren weet ik niet.
  Googlen en bellen.

  Succes

 3. #3

  Re: Blinde plankdragers

  Kisch.nl in Amsterdam levert vaak wel.

  8-)

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top