Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Combine houtbewerkingsmachines

  Hoi Allen,

  Ik ben op zoek / nieuwsgierig naar een leuke combinatie machine voor mijn beperkte ruimte. Tijdens het zoeken kwam ik op het volgende product uit.

  Dit is een machine van de chinese fabrikant Burt, http://www.burt-group.com.cn

  De machine waar ik mischien interresse in heb: http://www.burt-group.com.cn/Html/20100 ... ct400.html

  Zo op het eerste gezicht voldoet deze aan wat ik ongeveer zoek. Kent iemand een europese importeur van deze machines?

  Alavst bedankt,

  Thom

  Attached files

 2. #2

  Re: Combine houtbewerkingsmachines

  Hier (denk ik). Heeft hetzelfde typenummer, is een combinatie, maar ziet er nog Chineser uit dan het Chinese model uit je foto. Kosten: zo'n €3250.

  Review: hier

 3. #3

  Re: Combine houtbewerkingsmachines

  Mmm, Hij lijkt ook op deze van Buitelaar. Kost 3295 euro. Vind het nog best aardig wat geld voor een chineese machine. Heb offerte opgevraagd in China.

  http://www.buitelaar.nl/comasy/template ... uctid=3991

 4. #4

  Re: Combine houtbewerkingsmachines

  Waarschijnlijk gaat de machine van mijn vader binnenkort verkocht worden. Het is een Lurem C26 van ongeveer 10 jaar oud in prima staat. Motoren zijn monofasig 220 volt. Moet nog even met mijn zussen overleggen voor het definitief is (en over de prijs). Wordt vervolgd.

 5. #5

  Re: Combine houtbewerkingsmachines

  Hoi Thom als ik jou was zou ik eens op marktplaats kijken naar een 2e handse Robland machine. Lijkt me een heel wat betere en vooral betrouwbaardere investering en wat de prijs betreft scheelt het ook nog eens de helft. Kun je gelijk wat frezen, zagen of andere atttibuten bij kopen (voor zover deze nog niet bij de machine zitten). Zeker als je met wat zwaardere planken/balken aan de slag gaat, wat je plannen zijn begreep ik, zou ik niet voor de chinees kiezen.

  succes nol.

 6. #6

  Re: Combine houtbewerkingsmachines

  Hoi Nol,

  Bedankt voor je bericht, ik heb marktplaats bekenen, en dit is inderdaad wat ik zoek. Er stond nu nog niks bij waar ik meteen op wil reageren, maar ik hou het in de gaten!

  Bedankt,
  Thom

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top