Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  ohhh postbode, war bent u!!

  Morgen komt als het goed is een zending van een ons bekende firma in Arnhem. Deze zending zal onder andere twee schaafbeitels van het wat onbekende merk Lee Nielsen (wie heeft er ooit van gehoord :P ) bevatten ter vervanging van mijn absoluut niet voldoende Stanley beitels. Ik hoop dat de beitels voldoen aan de verwachtingen die ik heb. Volgens de verkoper is het een wereld van verschil met de Stanley beitels welke hij halfproducten noemde.....ik ben benieuwd. Scherper te krijgen, harder, langere standtijd.....zou het echt zo zijn?? Klinkt te mooi om waar te zijn.....Naja, nog één nachtje slapen.... :lol:

 2. #2

  Re: ohhh postbode, war bent u!!

  het is echt zo wat ze zeggen ik heb ook een lie nielsen schaafbeitel in mijn stanley nr 4 en ik heb er ook een keerbeitel van lie nielsen bij alleen daar moet ik eerst nog wat aanpassingen bij doen dan is het helemaal top
  het A-2 staal en dikkere beitel doen het echt goed, ik zou niet anders meer willen

  groeten Bas

 3. #3

  Re: ohhh postbode, war bent u!!

  Morgen in de krant:

  'Wilde man bespringt postbode'

  "Dit heb ik nog nooit meegemaakt" zei de heer Groot, die met gescheurde kleren zich uit de voeten maakte.

 4. #4
  Senior Member
  Ingeschreven
  Apr 2008
  Locatie
  Nederweert
  Berichten
  1.169

  Re: ohhh postbode, war bent u!!

  Ik ken het gevoel, zul je zien dat de pakketdienst langskomt als je net even weg bent. Grrrr! Weer een dag langer wachten :evil:
  Laat even weten wat je van de LN beitel vind.

 5. #5

  Re: ohhh postbode, war bent u!!

  Wellicht ter overvloede, maar ik heb laatst ook een simpele beitel en keerbeitel vervangen door een Ron Hock combinatie. Jaaaa het verschil is enorm.

 6. #6

  Re: ohhh postbode, war bent u!!

  Is 'tie der'al?
  Ray Iles beitels hier en inderdaad een merkbare verbetering van de schaaf. A2 staal zou een langere standtijd moeten geven, kan ook geen kwaad natuurlijk.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top