Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Schuine, ronde tafelpoten

  Hoi,

  Ik ben van plan om de tafel hieronder min of meer na te maken. Nu vroeg ik me af of iemand een goedkope manier weet om dergelijke ronde houten staven vast te zetten, of dat er misschien een plek is waar ik dergelijke stalen 'bevestigingskokers' zou kunnen aanschaffen. (Overigens is een winkel waar ik mooie afgeronde houten staven kan kopen ook erg welkom.)

  Ik ben wat je noemt een beginner eerste klas, dus alle tips zijn welkom.

  Alvast bedankt voor de hulp!

 2. #2

  Re: Schuine, ronde tafelpoten

  Ik heb geen idee, maar het is wel een mooi ontwerp met die vakjes zo ertussen.

 3. #3

  Re: Schuine, ronde tafelpoten

  Misschien ken je iemand of een bedrijf die handig is met metaal. Laat je een buis schuin afzagen, vierkant plaatje staal eraan lassen. Moffelen of spuiten in een kleur. Klaar is Kees!

  Denk niet dat dit te koop is in een winkel. Succes

 4. #4

  Re: Schuine, ronde tafelpoten

  Ik kon in de catalogus van hafele wel een tafelpoot vinden die schuin staat. Als je deze afzaagt en er een houten poot in zet en het metaal in de juiste kleur schildert heb iest gelijksoortig. de link
  http://easylink.hafele.com/is-bin/inter ... board=true
  Ik ben geen fan van dit merk maar ze hebben wel een catalogus waar heel veel in staat. Hoe je aan enkele stuks komt is weer een hele andere vraag.

 5. #5

  Re: Schuine, ronde tafelpoten

  Dank voor de tips. Ik denk inderdaad dat het bestellen van de poten Häfele uiteindelijk redelijk moeilijk (en relatief duur) gaat uitvallen. Toch maar eens de buurjongen met de lasmachine lief aankijken

 6. #6

  Re: Schuine, ronde tafelpoten

  Indien de buurjongen er geen zin in heeft of je 'lief kijken' verkeerd interpreteert...

  Ik voer ook staalwerk in opdracht uit. Kan ook gepoedercoat worden in elke RAL kleur. Satijn, hoogglans en hooglans met transparante toplaag. Stuur me anders even een PB!

  Gr. @lex

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top