Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8
 1. #1

  Dennis stelt zich voor

  Dag allen,

  Ik ben Dennis. Ik ben 32 jaar en woonachtig in Den Bosch. Ik ben als 16 jarige van de MAVO gekickt en daarna met mijn vader (timmerman) mee gaan werken en ik heb zo 14 jaar lang in de bouwsector gewerkt. Van betonbouwer tot afbouwtimmerwerk tot parketlegger. Van 2005 - 2008 heb ik ook nog gewerkt als zzper, maar een failliete opdrachtgever en de crisis heeft er voor gezorgd dat ik mijn bedrijf heb moeten beëindigen. Ik heb me omgeschoold tot beveiliger en dit heb ik nu 3 jaar gedaan. Maar...

  Al geruime tijd jeukt het zaagsel in mijn hoofd als een bezetene. Ik ga de uitdaging aan om als zzper weer met mijn handjes aan de slag te gaan. Nu ben ik al geruime tijd gefascineerd door het vak meubelmaker. Zodra ik weer gesetteld ben met mijn timmerwerk ga ik op zoek naar een goede avondopleiding meubelmaker. Ook wil ik me graag gaan specialiseren in het werken met de bovenfrees. Ook houtdraaien is iets waar ik veel interesse in heb. Ik hoop hier wat nuttige informatie op te doen, om nog enthousiaster te worden dan ik al ben.
  Mvgr, Dennis.

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Dennis stelt zich voor

  Dennis, welkom. Je kan hier een heleboel informatie vinden!!!

 3. #3

  Re: Dennis stelt zich voor

  Hallo Dennis

  Welkom op het forum, een doorzetter, dat komt wel goed met je. Kan je wat foto''s van jou werk laten zien?
  Hartelijke groet Hugo

 4. #4

  Re: Dennis stelt zich voor

  Welkom op dit forum Dennis!

 5. #5

  Re: Dennis stelt zich voor

  welkom hier dennis.

 6. #6

  Re: Dennis stelt zich voor

  Nou ik ben even afwezig geweest hier, maar dat komt omdat ik het erg druk heb met mijn nieuwe onderneming. Ik werk nu op het moment weer veel in de afbouw (metal-stud wanden/plafonds, systeem plafonds en koven) ook regelmatig gevelbekleding werkzaamheden. Ik ga wel begin 2012 investeren in wat gereedschap en ik zal jullie op de hoogte houden. Ik zoek een complete set van 1 merk en zoveel mogelijk op accu.

 7. #7

  Re: Dennis stelt zich voor

  Welkom op ons forum Dennis. Moeten ons zorgen maken dat we in Nederland bouwvakkers en houtbewerkers omscholen tot beveiligers?

  jaap

 8. #8

  Re: Dennis stelt zich voor

  Ja dat denk ik wel. Ik heb gelukkig sinds 2 maanden mijn oorspronkelijke vak weer op kunnen pakken, maar ik moest echt even een andere (beveiliging) oplossing creeeren.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top