Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Ook even voorstellen..

  Goede morgen. Mijn naam is Rick. Ik ben via via op dit forum terecht gekomen. Ik maak nu al weer 5 jaar steigerhouten meubelen. Ik krijg het ieder jaar drukker en drukker. Ik heb sinds we 2 jaar geleden zijn verhuist naar een oud dijkhuisje ook een kleine werkplaats aan huis. http://charloisselagendijk.punt.nl En ik heb ook een eigen weblog. http://sloophout.punt.nl Ik ben 5 jaar geleden begonnen in de achtertuin van mijn vorige huis. Geen ideale omgeving, zeker niet als je buren zomers lekker rustig in de tuin willen zitten. :lol:

 2. #2

  Re: Ook even voorstellen..

  welkom hier! Het zien er leuke dingen uit, alleen een beetje contradictorisch dat je nieuw steigerhout gebruikt voor sloophouten meubelen.. Al vermoed ik dat het vanwege de hogere vraag is?

 3. #3

  Re: Ook even voorstellen..

  Dank voor het welkom

  Ik ben 5 jaar geleden begonnen met het maken van meubels van sloophout. [Pallets, sjorhout etc.] vandaar de naam. Toen ben ik overgestapt op gebruikt steigerhout. Toen had ik naamsbekendheid, en vond het moeilijk om de naam van de site weer te veranderen. Heb het dus maar zo gelaten. Het werk is er overigens niet minder om.

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Ook even voorstellen..

  Welkom, rick!!

 5. #5

  Re: Ook even voorstellen..

  welkom op het forum rick.

 6. #6

  Re: Ook even voorstellen..

  Welkom op ons forum Rick, en ook al volop aan het posten, goed man. Er is nog een Rick hier, maar die is absoluut kampioen poster!!

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top