Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4

Onderwerp: Bovenfreestafel

 1. #1

  Bovenfreestafel

  Ik had graag een bovenfreestafel gemaakt, heb wel al een gedacht maar de laatste details ontbreken me nog. Daarom hier zal zeker al wel iemand zijn die er een gemaakt heeft die foto's of tekeningen ervan heeft. Ik had zelf gedacht aan 2 vb. keukenkasten met een blad op waartussen ik plaats laat voor de bovenfrees tafel tussen te plaatsen maar die plaats zou ook kunnen dienen voor kolomboormachine of afkortzaag. Op die kasten zou ik dan geleiders maken die ik in alle richtingen kan verplaatsen. In de lengte in de diepte maar ook schuin. Maar hoe maak je de bovenfrees vast zodat je makkelijk die in de hoogte kan verstellen of makkelijk een ander freesje kan in plaatsen ? Andere tips natuurlijk ook welkom.

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.336

  Re: Bovenfreestafel

  Beetje afgezaagd antwoord, maar heb je de search al geprobeerd?
  Er zijn hier namelijk al vele zelfbouw freestafels de revu gepasseerd. Met een klein beetje zoekwerk kan je hier hele mooie voorbeelden vinden, ook iets wat in jouw straatje past en waar je op kan voortborduren.

 3. #3

  Re: Bovenfreestafel

  Dank Je zal eens opzoeken dan

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Bovenfreestafel

  Kire, er is inderdaad al veel over geschreven. Heb je al wel een bovenfrees in gedachten ?

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top