Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 9 van de 9

Onderwerp: Nieuw lid

 1. #1

  Nieuw lid

  Hallo, allen.

  Ik ben sinds enkele dagen een geregistreerd lid op dit forum (na een te hebben meegelezen), maar heb me nog niet voorgesteld. Bij deze doe ik dat graag.

  Ik ben piefon, 23 jaar uit Belgisch Limburg. Ik heb een vrij brede interesse, gaande van herstellen van vanalles en nog wat, tot het zelf ontwerpen en maken van verscheidene voorwerpen.
  Een tijdje geleden is mijn interesse voor het maken van houten voorwerpen weer opgewekt, door het plaatsten van een houten tuinhuis bij kennissen. Sindsdien heb ik enkele houten kasten voor in de kelder gemaakt, een werkbank en een paar houten kisten. De kasten van ESB-platen, de werkbank en de kisten van afvalhout (vooral paletten en een oude salontafel).

  Aangezien ik nog student ben en thuis woon zijn mijn middelen om gereedschap aan te schaffen beperkt, waardoor ik al eens vaker kies voor het meer goedkope materiaal uit de doe het zelf zaak. Waaraan ik dan eventueel wel een paar aanpassingen zal doen, zodat ze voldoen aan mijn eisen.

  Als ik weer eens aan het werk ben met mijn fototoestel zal ik proberen om eens een paar foto's te maken, van de gereedschappen en werkplaats.

  Als er nog vragen zijn: shoot!

  Pieter

 2. #2

  Re: Nieuw lid

  Pieter,

  Hartelijk welkom op het forum!

 3. #3

  Re: Nieuw lid

  Hey weer een leeftijdsgenoot rijker op dit forum! Welkom..

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Nieuw lid

  Welkom!!

 5. #5

  Re: Nieuw lid

  welkom hier, en ik ben benieuwd naar de foto's.

 6. #6

  Re: Nieuw lid

  Hartelijk welkom Limburger !

 7. #7

  Re: Nieuw lid

  Welkom op ons forum! Inspirerend al die jonge mensen die geïnteresseerd zijn in ambachtelijk werken, prachtig!

  jaap

 8. #8

  Re: Nieuw lid

  Hoi Welkom hier!!


  Aangezien ik nog student ben en thuis woon zijn mijn middelen om gereedschap aan te schaffen beperkt, waardoor ik al eens vaker kies voor het meer goedkope materiaal uit de doe het zelf zaak.
  Ik zou zeggen, koop nu wat je wilt en kunt. Als je dadelijk een baan, huis vrouw en kinderen hebt verlang je weer naar je studenten tijd!

 9. #9

  Re: Nieuw lid

  Of schraap rommelmarkten af op oud (hand)gereedschap. Vaak zitten daar spullen bij die met een beetje ontroesten en slijpen perfect zijn. De prijs is minder dan bij de bouwmarkt en de kwaliteit beter.

  Arthur

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top