Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  onderhoud gietijzerentafels ?

  mijn gietijzerentafels van mijn combine geven zwart af op het hout, heb deze tafels met zo een zacht sponsje op geschuurd en goed opgekuist met een vod.

  nu was ik naar de winkel geweest voor een product maar ze hadden het niet meer binnen andere oplossingen zijn welkom ik dacht aan kaarsvet ? of andere?  mvg sp3ts3r

 2. #2

  Re: onderhoud gietijzerentafels ?

  Hoi,

  even zoeken op het forum, is al meer over geschreven. Ik gebruik zelf altijd waxilit. Beschermt en helpt het hout ook over de tafels te glijden.

 3. #3

  Re: onderhoud gietijzerentafels ?

  Soms is het handig dat onderwerpen weer eens opduiken. Voor nieuwe lezers, maar ook voor nieuwe producten of methodes. Chris Schwarz had na een feestje bruine roestkringen van de bierflessen op zijn gietijzeren zaagtafel. Hij heeft ook een, wat afwijkende, methode gevonden om de tafel weer blank te krijgen.

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top