Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  opbergen van handgereedschap

  al enige maanden zit ik te peinzen welke methode ik ga gebruiken om mij handgereedschap op te bergen er zijn tig ideen de reveu gepasseert en aan de ene kant wil ik een mooie kast maken en daarin alles opbergen maar als je dan weer eens ergens een klusje moet doen. dus nu was mij laatste plan om systainer te kopen en daar een lade kast voor te maken zodat je ook verschillende open kan laten staan

  maar ben benieuwd hoe jullie het doen.

  en wens jullie allemaal een goed uiteinde en prettig 2009

 2. #2

  Re: opbergen van handgereedschap

  Nou in de loop der jaren heb ik al van alles geprobeerd, zelf gebouwde gereedschapskisten open en gesloten versies, pvc open stapelbakken, zelfs verrolbare pvc koffers, maar telkens was er wel iets, te groot, te zwaar, te klein, niet overzichtbaar.

  Maar twee jaar geleden heb ik de ware gevonden, een gereedschapszak uit zware stof en met een harde bodem, het gereedschap wordt verticaal weggeborgen, en er is plaats voor lange smalle gereedschappen, handzagen, waterpas, grote schroevendraaiers, koevoeten, etc. alles heel overzichtelijk en geen gezoek naar de juiste tool.

  De gereedschapszak is voorzien van een brede schouderriem, dus gemakkelijk te manipuleren.

  De naam van dit wonder: Veto Pro Pac XXL-F kost wat maar je hebt wat.

  Ps: Stanley heeft nu ook iets dergelijks in het gamma de "Fat Max"


  Mvg,

  André

 3. #3

  Re: opbergen van handgereedschap

  ik had deze wel eens gezien van Stanley alleen het idee dat ik dan alles in één tas heb zitten als ik dat red. is voor mij nog twijfel achtig want heb al redelijk wat VDE gereedschap en dan nog allerlei steek en ring en dop spul en natuurlijk niette vergeten mij timmerkist Maar wel goed te lezen dat ik niet de enige ben die opzoek is (en was) naar de juiste oplossing

  hans

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top