Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  Fijnmetaalbewerkergezocht!

  Ik heb overal gezocht maar kon het niet vinden, een fijnmetaalbwerkings forum. Vandaar dat ik de vraag hier maar stel.

  Ik ben bezig om een simpel montageframe te bouwen waar ik een fietsframe in kan lassen. Voor dit montageframe heb ik een aantal onderdelen nodig die moeten worden gemaakt op een draai en freesbank. Zelf heb ik niet de apparatuur daarom zoek ik iemand die dit voor mij kan doen.
  Het gaat om een twee assen en een set simpele ringen uit RVS. Daarnaast moeten er een aantal sleuven gefreesd worden in een meetalenbalk van 40 mm dik, plus wat kleine afwerkingen als gaten om bouten in te verzinken.

  Is er iemand op dit forum (of iemand kent) die de apparatuur heeft en tegen vergoeding deze onderdelen wil en kan maken?
  Een suggesties voor een forum('s) waar deze vraag misschien beter geplaatst zijn ook welkom.


  gr,

  Clemens

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.561

  Re: Fijnmetaalbewerkergezocht!

  Als ik aan fijnmetaalwerken denk zie ik kleine onderdeeltjes en nauwe toleranties. Na een opleiding fijnmetaalbewerken op de LTS weet ik wel een beetje waar ik over praat. En een metalen balk van 40 mm dik hoort eerder in de scheepsbouw of in de bruggenbouw thuis, om een paar richtingen aan te geven.
  Probeer in de Gele Gids (ook op het Internet te vinden) een metaalbewerkingsbedrijf te vinden.
  Maar misschien zijn er ook metaalbewerkers op dit forum te vinden.

 3. #3

  Re: Fijnmetaalbewerkergezocht!

  klopt die balk is wat aan de groffe kant als we over fijnmetaal spreken. Fijn staat in meer voor nou keurig in dit geval.

 4. #4

  Re: Fijnmetaalbewerkergezocht!

  Op het forum zwerft een houtbewerker rond die uit een geslacht van alleen maar metaalbewerkers komt.Ik ben even zijn naam kwijt maar met de zoekfunctie is hij wel te vinden.

  succes met zoeken, Hugo

 5. #5

  Re: Fijnmetaalbewerkergezocht!

  Waar kom je vandaan? Ik weet nameljk nog wel een paar mensen. Maar makkelijkste is om samen even te praten over wat je precies wilt e.d.

  Groeten,

  thom

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top