Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  Bahco gereedschapstas.

  M'n vriendin moest vandaag even wat spullen bij Regts halen en ze zag dat ze een gereedschapstas van Bahco in de aanbieding hebben, die heeft ze gelijk voor me meegenomen. Het ding is ideaal voor op m'n werk. Ik heb een houten gereedschapskist en die is vrij groot om mee te zeulen als ik bv op een boot die aan de kade ligt een klus moet doen. In deze tas kan ik makkelijk een hamer, wat beitels, schroevendraaiers, een handzaagje en dergelijke meenemen.

  Attached files

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Bahco gereedschapstas.

  Da's inderdaad een handig geheel. Kelfort had vorig jaar ook zoiets maar dan gevuld met een assortiment aan pluggen en schroeven. Dat was een goede aktie van hun aangezien er veel verkocht zijn.

 3. #3

  Re: Bahco gereedschapstas.

  Mijn collega loopt er al een jaar tevreden mee rond, ze zijn ook wel opvallend stevig moet ik zeggen.
  Daar zul je in ieder geval veel plezier van hebben.

 4. #4

  Re: Bahco gereedschapstas.

  Goh, ik wist niet dat die bestonden. Ideaal om snel wat zooi in de tas te gooien en naar een klus te gaan. Minder handig als je wilt stapelen, maar goed daar heb je kisten voor.

 5. #5

  Re: Bahco gereedschapstas.

  Inderdaad erg handig zijn ze. Begin dit jaar 2 soortgelijke van Facom gekocht. Ik gebruik ze voor het klussen op locatie en ben er zeer tevreden mee.

 6. #6

  Re: Bahco gereedschapstas.

  Ik moest vandaag even naar een klant die bij Vermillion in Harlingen lag om wat herstel werkzaamheden te doen dus ik heb de tas vandaag gelijk kunnen gebruiken en het verbaast me hoeveel ik er in kwijt kan. Vooral de zijvakjes aan de binnenkant zijn heel makkelijk om beitels in te stoppen. Als ik in een zijvakje 2 beitels naast elkaar doe met de handvaten naar beneden zitten ze er mooi stevig in en blijft de snede ook scherp.

 7. #7

  Re: Bahco gereedschapstas.

  ik geloof dat ik laatst er een heb zien staan bij gerritsen

  hij is ook makkelijk met al die vakjes

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top