Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  internet leven in 2015

  Een prachtige animatie over het internel leven in 2015. Nu al verbruikt alle electronica om internet in de lucht te houden (dus niet de computers thuis) al meer energie dan alle vliegverkeer bij elkaar.
  In 2015 zorgen twintig huishoudens voor net zoveel internetverkeer als de totale online bevolking van 1995. Die en vele andere voorspellingen over hoe we het internet over vier jaar gebruiken, in een vernuftig filmpje.

  jaap

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.434

  Re: internet leven in 2015


 3. #3

  Re: internet leven in 2015

  Interessant en best leuk gedaan. Alleen vond ik het wat lastig te volgen soms met al die druk bewegende icoontjes en tekst. Voordat ik kon focussen op de data kwam de volgende al weer op. :?
  De inhoud: Aan mij gaan die patjakkers in elk geval niks verdienen, ik doe lekker niet mee. :mrgreen:

  Deze manier van presenteren (zelfde stijl als jouw video, maar dan getekend) bevalt het het beste: http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe> (Over de effecten van het hedendaagse onderwijs, ofwel leerfabrieken).

 4. #4

  Re: internet leven in 2015

  Oh ja, en de tweede video is mooi gedaan. Zo wil ik me de toekomst graag voorstellen, zo schoon en transparant. Al is zo te zien wel alles draadloos met elkaar verbonden, daar blijf ik mijn vraagtekens bij stellen. Dat maakt vreselijk kwetsbaar. Er zal toch eerst een drastische omwenteling in de mentaliteit van de mensheid, het financieel systeem en de markt moeten komen voordat zoiets op wereldwijde schaal mogelijk en haalbaar is.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top