Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  Kromtrekkend steigerhout

  Avond allen,

  Nu ben ik de laatste tijd aan de knutsel met steigerhout en voor het grove / ruige werk, gaat dit allemaal prima. Voor de nettere toepsassingen (buro's e.d.) kom ik er achter dat dit hout toch niet echt lekker uitkomt omdat het vaak kromtrekt en/of scheurt.

  Nu ben ik dus op zoek naar een alternatief wat kwa afmetingen 30 x 200 x 2000 / 3000 en prijs op dat zelfde nivo ligt. Een beetje robuust, maar wel netjes af te werken. (en het liefst verkrijgbaar hier om de hoek )
  Iemand een idee???

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Kromtrekkend steigerhout

  Ik heb vast wel een adres maar waar staat je werkplaats ??

  In een woonblad dat ik laatst las hadden ze een kantoor ingericht met oude pallets als werkbladen. Mooie glasplaat erover en het zag er best grappig uit.

 3. #3

  Re: Kromtrekkend steigerhout

  rick, dat waren geen oude paletten hoor Dat was een inrichting voor een ik denk architectenbureau, maar die paletten waren nieuw en niet van steigerhout zelfs. Gladgeschaafd zelfs als ik het goed kon zien

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  6.103
  Blog Berichten
  1

  Re: Kromtrekkend steigerhout

  Ik zag het al helemaal gebeuren. Eindelijk een goede bestemming voor alle oude pallets. Het was wel een grappig gezicht. Een collega sloopt wel eens een hele stapel uit elkaar en maakt daar konijnehokken van.
  Soms zit er zelfs wel eens mooi hout tussen , laatst een pallet uit yellow poplar.

 5. #5

  Re: Kromtrekkend steigerhout

  Werkplaats? werkplaats??? Grrrrrr, de tuin zul je bedoelen :mrgreen:
  Maarrrrr ik heb promotie gemaakt, want ik stond eerst in de steeg de knutselen en mag sinds ik een afzuiging heb (Bosch PAS 12-27) de tuin weer in

  Hier in Amsterdam zijn er niet veel houtboeren die aan partikulieren leveren, maar heb wel in Haarlem een adres gevonden (plankencentrale.nl), maar voor zover ik het begrijp is die wel wat aan de prijs.

 6. #6

  Re: Kromtrekkend steigerhout

  Kijk in Amsterdam eens bij de fijnhouthandel, leveren ook aan particulieren. Ook niet heel goedkoop overig, maar wel goedkoper dan de plankencentrale.... http://www.fijnhout.nl/

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top