Op houtwereld nieuws kwam ik onderstaande mededeling tegen;

Inbrengveiling voor machines

Wie nog vóór de zomervakantie zijn overtollige machine(s) wil verkopen, kan ze via De Groot Houtbewerkingsmachines en Troostwijk Veilingen op woensdag 22 juni laten veilen.

De Groot uit Rosmalen organiseert in samenwerking met Troostwijk, het grootste industriële online veilinghuis van Europa, een 'inbrengveiling' voor een internationaal publiek in de houtbewerkingsbranche. Relaties van De Groot krijgen de gelegenheid om via dit initiatief een machine in korte tijd tegen een goede prijs aan de hoogste bieder te verkopen. De machines worden op de website van Troostwijk gepresenteerd met omschrijving, foto's en startbedrag. Via een internationale marketingcampagne brengen Troostwijk en De Groot dit aanbod onder de aandacht van eindgebruikers in heel Europa.
De internationale online veiling staat gepland voor woensdag 22 juni 2011, sluiting vanaf 14.00 uur. De kijkdagen zijn op zaterdag 18 juni en maandag 20 juni. Uitlevering van de machines start op woensdag 29 juni. Er wordt met de aanbieders afgestemd of hun machines vanuit de veilinghal in Rosmalen of vanuit de eigen werkplaats/fabriek worden verkocht. In het laatste geval vindt de bezichtiging plaats op afspraak en blijven de machines bij de huidige eigenaar staan tot na de verkoop en hoeft deze dus niets te demonteren. Om een compleet aanbod te krijgen, zal de veiling worden aangevuld met gebruikte machines van De Groot.