Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 8 van de 8

Onderwerp: surfboardtafel

 1. #1

  surfboardtafel

  Ik heb pas geleden een "surfboardtafel" gemaakt in opdracht van strandpav. Tyn Akersloot in Zandvoort en wil de foto,s graag met jullie delen! Ik heb diverse soorten hout gebruikt - deze verlijmd - daarna geshaped in de goede vorm - vinnen gemaakt van strookjes hout, en verlijmd en ook geshaped in de goede vorm. - vervolgens de boel gelamineered met epoxyhars en glasvezel glasmat - schuren schuren - aflakken - en toen het onderstel gemaakt van takken in combinatie met tubeclamps - Ik moet zeggen het klinkt allemaal vrij eenvoudig maar was toch wel een behoorlijk project! Ik heb dr wel wat nachtjes over liggen brainstormdromen zogezegd!

  Attached files

 2. #2
  Senior Member
  Ingeschreven
  May 2009
  Locatie
  Oost-Vlaanderen, België
  Berichten
  283

  Re: surfboardtafel

  Nice!
  Welke houtsoorten heb je gebruikt?

 3. #3

  Re: surfboardtafel

  wat een origineel idee.
  is erg mooi geworden!

 4. #4

  Re: surfboardtafel

  ziet er ook uit dat het veel werk is geweest

  maar het resultaat mag er zijn

 5. #5

  Re: surfboardtafel

  mooi gemaakt hoor en een erg leuk idee

 6. #6

  Re: surfboardtafel

  Ziet er mooi uit!

 7. #7

  Re: surfboardtafel

  Ik heb red ceder - iroko - amerikaans populier en bankirai gebruikt. Je ruikt het waarschijnlijk al, zachte en harde houtsoorten bij elkaar, en dan mooi schuren en schaven is niet bepaald makkelijk. Als vervente golfsurfer/kitesurfer interesseer ik mij al langer in houten surfboards en ben onder de indruk van technieken die gebruikt worden om houten surfboards te maken. Zo zijn er surfboardshapers die alleen maar holle boards maken en andere die ze eerst shapen daarna weer in stroken zagen en dan helemaal uithollen! vervolgens weer verlijmen en dan lamineren of met epoxy of polyester. Behoorlijk bewerkelijk allemaal Maar het eindresultaat mag er dan vaak ook wel zijn, een goeie inspiratie voor het maken van een tafel!

 8. #8

  Re: surfboardtafel

  Surf's up, dude!


  i.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top