Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: Vrijmarkt aankopen

 1. #1

  Vrijmarkt aankopen

  Hallo mensen,

  Tijdens de vrijmarkten op koninginnedag heb ik weer een mooi slagje kunnen slaan, onder andere beitels, schaven, n zaagje en een mooie oude gelamineerde schaafbeitel.

  Maar ik had ook een hoofdprijs (vind ik zelf dan), een 45 mm brede Nooitgedagt beitel. Het is echt een massief ding, en kostte maar € 2,5 :shock: :lol: , heb nog proberen te pingelen, maar dat ging niet .

  Deze beitelsoort zie je oa terug op de volgende Nooitgedagt reclames:
  http://www.friesscheepvaartmuseum.nl/fsm:col1:dat19435

  http://www.friesscheepvaartmuseum.nl/fsm:col1:dat19425

  Hebben jullie nog mooie dingen kunnen kopen?

 2. #2

  Re: Vrijmarkt aankopen

  Het was een redelijk jaar wat aankopen betreft. Vorig jaar was gereedschapstechnisch gezien beter: paar mooie profielschaafjes, een biggetje, spijkertrekker, grote loodgieterstang (80CM!!) en nog wat klein spul.

  Dit jaar gescoord:

  Foeilelijk houten beeld, het hout (Bocote) ga ik uiteraard hergebruiken (dekseltjes voor gedraaide potjes, armbanden, hangers) 50 cent.

  Twee massief houten ballen van een of andere hardhoutsoort, diameter 32 cm, loodzwaar, moet nog even nakijken wat voor hout het is, ook voor hergebruik. 1 euro.

  200 decoupeerzaagjes van goeie kwaliteit, verschillende soorten. Voor twee euro hoef ik voor de rest van mijn leven geen zaagjes meer te kopen!

  48 dik in het vet zittende HSS freesjes made in Tjechoslowakije (poosje terug gefabriceerd dus). Ik gebruik die om bitjes te maken voor mijn draaitools. 2,50 euro.

  Een gruwelijk lelijk eikenhouten weerstation met (is inmiddels gebleken) goed werkende hygrometer, thermometer en barometer. Inmiddels alle drie netjes uit het hout gehaald ter wedergebruik in een nieuw te maken weerstationachtige contraptie waar ik dan ook nog een klokje in wil knutselen. 0,50 euro.

  Een splinternieuw electromotortje, 9.6 volt, loeisterk, geen idee wat ik er mee ga doen maar voor twintig cent kon ik hem niet laten liggen. De verkoper had er een stuk of 100 bij zich en kon ze aan de straatstenen niet kwijt.

  En, verd... een vriend van me kocht voor mijn neus een fraaie makita repricozaag weg, voor twee euro, waar naderhand alleen maar een schroefje voor de afstelling aan bleek te ontbreken... Balen!! IK was eerder, maar HIJ had zijn jatten er al meteen opliggen....

  Geslaagde dag, al met al.

  Groet, Rob.

 3. #3

  Re: Vrijmarkt aankopen

  Ik heb dus duidelijk op de verkeerde markt gelopen.
  Meer dan een paar boeken en puzzels voor mijn kids heb ik niet kunnen scoren. Ik ben werkelijk geen enkel stuk gereedschap tegen gekomen, maar dan ook helemaal niets!!!!
  Volgend jaar toch maar eens op een andere locatie gaan kijken.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top