Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 9 van de 9

Onderwerp: Eenvoudig Tv-meubel

 1. #1

  Eenvoudig Tv-meubel

  Op school heb ik een opberg/tv meubel moeten maken.

  Zie hier het resultaat:
  Het meubel is esdoorn gefineerd en heeft massieve herlijsten. Afgewerkt met olie.
  De afmetingen zijn 80x70x42.

  Wat vinden jullie ervan?

  Groetjes,

  Lennaert

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  Lennaert, dat ziet er weer degelijk uit. Qua stijl niet mijn eigen smaak maar wel erg mooi uitgevoerd. Waarom is het vak door de DVDspeler zo groot? Het fineren ziet er ook goed uit.

 3. #3

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  Rick, ik zit er over te denken om het gat op te vullen met een cd-rekje. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik er van te voren niet over na had gedacht dat het gat zo groot zou worden. De hoogte word namelijk bepaald door de dvd's, die er staand in moeten staan.

  Ik heb trouwens een voorgefineerde plaat gebruikt :lol:

  Groetjes.

 4. #4

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  ziet er goed uit. 8-) .

  gewoon opvullen met meer DVD`s

 5. #5
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  Lennaert, op de foto kan ik het niet goed zien maar zijn beide deuren even groot? Zo ja, was het dan niet mooier geweest om de lijn van het bovenvak aan te houden als verdeling voor de deuren? Ach, is maar een idee , hahaha!

 6. #6

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  De deurtjes zijn even groot. De scheidingswand staat iets uit het midden omdat de dvd speler te groot is. Ik had de deurtjes gelijk kunnen houden met de scheidingswand, maar vroeg me af of dit mooi zou worden. Heb daarom ervoor gekozen om de lijn niet te laten doorlopen en de deurtjes gelijk te houden. Ach ik stoor me er totaal niet aan, en ben er tevreden over. Graag had ik hem wat gecompliceerder willen maken, alleen laat school dat in het eerste jaar natuurlijk ook nog niet toe. Je hebt maar een aantal weken de tijd om je werkstuk te realiseren (voor mij meer dan genoeg tijd, voor andere krap aan). Daarom heb ik gekozen om een eenvoudig ontwerp te maken. Tevens helpt dat, omdat ik nu in 2 weken het kastje al af had. Ben nu direct begonnen aan de volgende opdracht, zodat ik volgend jaar in het versnelde leerjaar terecht kom. Dit kan mij uiteindelijk een half jaar schelen.
  Ik kan je al wel beloven dat mijn bijzettafeltje, waar ik nu mee bezig ben, aardig gek gaat worden. Heb een leuk idee, waarvan ik hoop dat het goed uit pakt. Wellicht maak ik ook nog een inlegwerkje. 8-)

 7. #7
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  Mensen die zo genieten van hun opleiding vliegen er door heen!!! Hardstikke gaaf man, ben zeer benieuwd naar het bijzettafeltje

 8. #8

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  Mooi gemaakt man. Ziet er degelijk uit. Jammer dat door de hoeveelheid ikea meubilair zulke meubels van echte vakmensen worden onder gesneeuwd.

  Maar toch netjes gedaan

 9. #9

  Re: Eenvoudig Tv-meubel

  Hoi Lennart,
  Tja complexiteit is een schoon goed. daar kom jij vanzelf aan toe zeker als je het zo aanpakt zoals je het nu doet. Kortom de opdrachten "zoals de school het wil" en vervolgens zoveel mogelijk ruimte voor jezelf innnemen

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top