Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: BramBomb

 1. #1

  BramBomb

  Mijn naam is Bram Bekkers. Ik ben een jonge twintiger, opgegroeid en woonachtig in Almere.  Ik ben een echte doener en bouwde van kinds af aan al hutten en karren. Toen ik door mijn dyslexie van het VWO naar het VMBO moest, kon ik al mijn energie kwijt in het maken van meubels. Na het VMBO ben ik, als logische vervolgstap, naar het MBO gegaan en wel naar het Hout- en Meubileringscollege te Amsterdam.

  Op het HMCollege heb ik me ontwikkeld tot meubelmaker en na twee jaar heb ik mijzelf gespecialiseerd in houten jachtbouw. Ik vind het leuk om met mijn handen te werken, maar ik kwam erachter dat ik het vak toch het leukste vond als hobby. Ook kwam ik er namelijk achter, dat het werken als puur productief medewerker niet voor mij geschikt is. Het is vak waarbij je erg alleen aan het werk bent en ik zie er te weinig uitdaging in. Ik ben iemand die veel wilt praten en sociale aspecten erg belangrijk vindt en dat vond ik in die bedrijfstak niet terug.

  Daarom koos ik er in begin 2010 voor om mijzelf in te schrijven voor de opleiding “docent techniek”, zodat ik meer van het vak kan overbrengen en mijzelf naar een hoger niveau kan scholen. Ik denk dat ik hier beter tot mijn recht kom. Ik hoop met mijn energie en mijn positieve blik anderen verder te kunnen helpen.

 2. #2

  Re: BramBomb

  welkom hier, bram. ja ik kan mij voorstellen dat je het als hobby leuker vind, enne leraar is zo gek nog niet, succes.

 3. #3

  Re: BramBomb

  Hoi Bram,
  Welkom hier, grappig ik woon ook in Almere, geef techniek en heb ook op het hmc gezeten. Heb de opleiding helaas niet kunnen afronden omdat ik geen tijd had om stages te lopen. :cry:

 4. #4
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: BramBomb

  Bram

  Welkom op dit mooie forum. De projecten zien er super uit.

 5. #5

  Re: BramBomb

  Bedankt allemaal. Een zeer hartelijk welkom

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top