Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  houten luchtmotor van Matthias Wander

  Hij is hier al vaak voorbij gekomen, nu met een houten motor die op lucht loopt. Zowel op onderdruk uit de stofzuiger als op overdruk uit de compressor; zoals een stoommachine ook werkt. Ik ga er zeker eentje maken voor mijn zoon, naast zijn boerderij, zijn lego en zijn gereedschapskistje moet er ook een beetje motorliefde in :lol: .
  Hier de link

  En hier het filmpje[youtube][/youtube]

  jaap

 2. #2

  Re: houten luchtmotor van Matthias Wander

  Jaap, bedankt voor het posten hiervan, een pracht van een luchtmotor, ik begrijp heel goed dat je die voor je zoontje gaat maken, ga de link in mijn favorieten zetten, wat denk je met 4 kleinzoons twee in de leeftijd van bijna 8 jaar, en twee in de leeftijd van bijna 11 jaar. Alleen ben ik bang dat ik er 4 moet maken, maar okay dan is dat maar zo. Heb vroeger op de ouwe goeie ambachtsschool goed geleerd hoe zo'n ding werkt, je ziet maar komt die kennis goed van pas.
  Groetjes, Ad

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top