Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.434

  Restauratiebeurs - Den Bosch

  Zijn er van hier nog mensen die daar heen gaan?
  Ik ga zo die kant op, ben benieuwd. Is voor mij de eerste keer dat ik deze beurs ga bezoeken.

 2. #2

  Re: Restauratiebeurs - Den Bosch

  Ben gisteren geweest, maar vond het nogal tegenvallen zeker in vergelijking met eerdere edities. Hoe beviel het jou? Ik ga bijna ieder jaar, dus waarschijnlijk is dat gewoon te vaak, dit is nou eenmaal niet de meest innovatieve branche.

  Aan de andere kant heb ik wel een leuk gesprek gehad met de heren van Twickel waar we 2 eiken stammen in het water hebben liggen. We hebben ook gezocht naar oude metselstenen in het Dordtse formaat, we hebben ze wel gevonden, maar ze blijken helaas nogal kostbaar...

 3. #3
  oud hout
  Ingeschreven
  Nov 2009
  Locatie
  het land van Maas en Waal
  Berichten
  2.434

  Re: Restauratiebeurs - Den Bosch

  Ik vond het geheel ook niet echt bijzonder. Dat kwam omdat de beurs voornamelijk gericht was op mensen die wat te hadden laten restaureren/beheren en niet zozeer op de vakman die het restaureren uitvoert en juist van dat laatste had ik gehoopt eea op te kunnen pikken.
  Op de stand van Twickel heb ik ook nog een tijdje staan kletsen.

 4. #4

  Re: Restauratiebeurs - Den Bosch

  Grappig, ik snap jullie reactie vanuit het houtbewerkers perspectief. Ik stond er beroepshalve en heb me dus prima vermaakt. Qua getoonde ambachten draaide het meer om het stukadoren, metselen en het hakken van leien, dus voor een echte houtbewerker matig interessant . De restauratiebeurs is veelal netwerken. Maar vergis je niet, er lopen veel (restauratie)vak idioten rond , die best bereid zijn je vragen te beantwoorden. Met name de ouderen zijn echt dol op hun vak en willen graag over de inhoud (de techniek) vertellen.

  Deze beurs is wat dat betreft veel interessanter als de 'gewone' bouwbeurs. Ik zeg weleens een beetje spottend dat de meeste timmerlui in de gewone bouw alleen nog maar stelkozijnen aan kunnen brengen. Want als er iets getimmerd moet worden, wordt er iemand anders ingehuurd, das goedkoper.... Misschien zijn sommige van jullie het hier niet mee eens... :P !

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top