Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: Nieuw lid + Foto's

 1. #1

  Nieuw lid + Foto's

  Hallo, ik ben Rik Kuper. 18 jaartjes jong en ik volg een opleiding tot meubelmaker aan het Hout- en meubilerings college te Amsterdam.
  ik heb al een aantal meubels/dingen gemaakt maar ik ben een hoop foto's kwijt dus die ga ik binnenkort even opnieuw fotograferen . Ik heb gelukkig nog wel foto's van het dienblad dat ik ongeveer 2 maanden geleden heb gemaakt. Hout is beuken en inlegwerk is mahonie.

  Attached files

 2. #2
  Athanor
  Guest

  Re: Nieuw lid + Foto's

  Hallo Rik,

  Welkom op het forum! Leuk dat je als student mee gaat doen aan de discussie's. Je kunt je medestudenten natuurlijk tippen over dit forum. De kwaliteit van de zwaluwstaarten kreeg ik in de jaren zestig op de LTS niet zo goed voorelkaar als je bij je dienblad laat zien! Ook complimenten voor het inlegwerk, zo ver kwamen wij niet ondanks de vele praktijkuren.

  Ben benieuwd naar de foto's van je andere werk.

  Fons

 3. #3

  Re: Nieuw lid + Foto's

  welkom op het forum rik,

  die zwaluwstaartjes zien er top uit

  -BaN-

 4. #4

  Re: Nieuw lid + Foto's

  Hoi Rik, van harte welkom.
  Je maakt in elk geval een goede entree met je mooie dienblad, ziet er puik uit met die inleg.
  Er zitten nogal wat meubelmakers hier in dit forum, zie graag wat voor moois je ons nog meer kan laten zien in de toekomst.
  Ad

 5. #5

  Re: Nieuw lid + Foto's

  Rik, van harte welkom, geweldig om zo'n jonge meubelmaker op het forum aan het werk te zien. Ben benieuwd naar je werk, maar ook naar je opleiding!!

  jaap

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top