Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 7 van de 7
 1. #1

  Ook even voorstellen.

  Zoals velen van jullie al gezien hebben had ik wat geplaatst in "marktplein" daar werd mij gevraagd om me even voor te stellen.

  Ik ben dus Johnnny van Vliet woonachtig in Winschoten en boomverzorger van beroep. Het meest voorkomende zijn de bomen buiten. van Aanplant, begeleidingssnoei, tot het verzorgen van monumentalen bomen & het verwijderen van dode bomen of bomen op locaties waar een ander zijn neus voor op trekt. Daarbij is nog in opkomst snoei ik steeds meer tropische soorten die binnen groeien zoals grote fycusen, En wat is er dan mooier als mensen zoals jullie mijn mooien stukken hout kunnen gebruiken voor een beeld of iets dergelijks.

  Voor de meeste klussen probeer ik wat foto's te maken en online te zetten opFacebook En wanneer u alleen de website even wilt bekijken kunt u hier klikken vanVlietBoomverzorging Maar ik ben hier natuurlijk niet om reclame te maken.

  Waar waren we gebleven. Ik heb dus al een beetje aangegeven wat ik doe en wie ik ben. daarbij heb ik ook nog wat hobby's waaronder het verzamelen van hout, bbqen met lekkere houtsoorten, land rover rijden en reizen.

  Denk dat ik een heel eind ben zo.

  Groetjes Johnny

 2. #2
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: Ook even voorstellen.

  Johnny,

  Ik ben blij dat je je voorgesteld hebt op het forum! Welkom dus!
  Nu nog een paar mooie foto;s van je houtverzameling

 3. #3

  Re: Ook even voorstellen.

  Hoi Johny leuk dat je je voorsteld.

  Ik heb vorige zomer mijn eerst bbq gekocht. Ik zat er ook aan te denken om tijdens het bbqen wat hout te gebruiken om bijvoorbeeld mijn vlees een lekkere smaak te geven.

  Kan je daar wat meer over vertellen? Wat gebruik je en hoe gebruik je het bijvoorbeeld?

  In ieder geval van harte welkom!

  Ralph

 4. #4

  Re: Ook even voorstellen.

  Hoi Johnny, van harte welkom.
  Je hebt een mooi beroep als boomverzorger, en je zit dicht bij het vuur als het om hout gaat.
  Veel plezier hier op het forum.
  Ad

 5. #5

  Re: Ook even voorstellen.

  Johny van harte welkom. Mooi Taxushout trouwens op die aanhangwagen. Wat ver weg en dan nog naar de zagerij. Dan worden het wel dure schaaltjes, want het merendeel verdwijnt onder de draaibank. Wel weer lekker geurende krullen op de bbq.
  Ik moet nog een keer naar Bellingwolde (http://www.allerhanden.eu) dus je weet maar nooit.
  vr.gr. Jan Pranger.

 6. #6

  Re: Ook even voorstellen.

  @ Rick
  Me houtverzameling word donderdag uitgedund ik zal daarna eens een foto maken en me best doen om het te plaatsen.

  @Ralph
  Bbqen met hout is echt een leuke uitdaging waar je eindeloos mee kan varieren. Mijn voorkeur gaat uit naar de bbq flink opstoken dus echt de fik er in met eiken en als alles dan goed brand de boel verstikken met kersen snippers. hiervoor draai ik de snipperaar expres terug zodat ik kleine snippers krijg. Het is het lekkerste als de snippers nog vochtig zijn.
  De zijn nog wel wat meer hout soorten die lekker zijn waaronder; Els, Appel, Berk, Kers, Druif, Esdoorn, Moerbei, Eik, Sinaasappel, Peer, Pruim, Walnoot.

  @Jan Pranger
  Ben afgelopen zondag bij Allerhande geweest. Het was zeer gevarieerd van houten dingen tot andere dingentjes ikzelf vond het hout al de moeite om even langs te gaan, maar voor mij is het dan ook om de hoek.

 7. #7

  Re: Ook even voorstellen.

  Hallo Johnny
  Wat een mooie AVATAR, eigen foto?

  Welkom op het forum

  Hartelijke groet Hugo

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top