Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  nieuw forumlid + werkstukken

  Hallo,

  na al een paar keer het forum bekeken te hebben, met erg veel plezier overigens, mijzelf geregistreert. Ik vind het leuk wat werkstukken van mezelf te laten zien, maar wil met name ook leren van de aanwezige kennis hier op het forum.


  Hieronder foto's van wat werkstukken:

  Attached files

 2. #2

  Re: nieuw forumlid + werkstukken

  Hallo Avos, van harte welkom.
  Erg mooie spulletjes maak je, en zoals ik zie ben je veelzijdig.
  Bedankt voor het posten van je erg mooie eigengemaakte spullen.
  Ad

 3. #3

  Re: nieuw forumlid + werkstukken

  Dag Ad,
  leuk om te lezen dat je het mooi vind.

  Heb inmiddels gelezen en gezien dat jij ook prachtige dingen maakt. Deed me weer even denken aan toen ik een jaar of 12 was. Mijn pa haalde van zolder een vreemd uitziend apparaat. Bij nader uitleg bleek het een draaibank te zijn. Althans daar moest het voor doorgaan. Hij bestond uit een oude wachmachine motor en een frame van black en decker. Door de lokale machinebouwer voorzien van een centreerpunt. Heb ik een hoop lol aan beleefd... Een van de eerste werkstukken was een kaarsenstandaard voor mij opa en oma. Hij staat er nog steeds! Heb laatst het draaibankje nog eens meegenomen bij mijn ouders vandaan, maar het motortje is inmiddels overleden. Overigens wel een van de eerste dingen waardoor ik echt lol in houtbewerking begon te krijgen. Waar het allemaal al niet goed voor is....

  groet
  Arnout

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top