Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  Ook even voorstellen

  hallo,

  Mijn naam is Jan Hovens en ik ben al vele jaren z.g. hobby houtdraaier. Ik ben ook al zo'n 10 jaar lid van de Nederlandse vereniging van Houtdraaiers: RADIUS. Dit is een groep van c.a. 700 actieve houtdraaiers. Wellicht wat voor een beginner die zich een beetje eenzaam voelt? Ik ga proberen regelmatig op dit forum actief te zijn en mee te doen in de diverse discussies.

  groeten

  Jan Hovens

 2. #2

  Re: Ook even voorstellen

  Hallo Jan, van harte welkom.
  Ben blij om een nieuwe houtdraaier te mogen begroeten, er is een gebrek aan houtdraaiers hier in nederland, terwijl het toch zo'n prachtige hobby is om je uit te leven, en je eigen creativiteit mee te ontplooien. Zelf ben ik met deze hobby gestart nadat ik in 2001 met de vut ben gegaan.
  Werkte voordien ook al graag met hout, door eigen meubeltjes en kasten te maken.
  Daar heb ik nu de ruimte niet meer voor, jammer genoeg, anders zou ik er een combinatie van maken. Dus houtdraaien was voor mij de oplossing. Maak zoveel mogelijk alles zelf inclusief mijn eigen draaibank, en gereedschap.
  Hoop nog veel van je te horen en te zien.
  Groeten. Ad

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top