Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5
 1. #1

  verloopstuk / adapter van Festool naar Makita

  Ik was al in het bezit van een Makita Lamellofrees en heb nu een Festool stofzuiger aangeschaft (CTL 26E). Nu kom ik tot de ontdekking dat de standaardaansluitmof van Festool niet past op het aansluitbuisje op de Makita (diameter binnenkant: 25mm; diameter buitenkant: 30mm). Daar zal een verloopstuk c.q. een adapter tussen moeten. Heeft iemand enig idee, waar je zoiets op de kop kunt tikken? Alvast bedankt voor de juiste tip!

 2. #2

  Re: verloopstuk / adapter van Festool naar Makita

  Hallo Nerflander

  Ik heb zelf geen van beide maar denk dat je met een binnenband van een fiets een prima flexi verloop kan maken . Maar het is vast ook wel te koop van dat merk met de groene stekker. Maar dan is het vast heel duur 8-)

 3. #3

  Re: verloopstuk / adapter van Festool naar Makita

  Voor mijn Makita Lamello heb ik inderdaad een verbindingsstukje gekocht van een paar euro. Geen idee meer welk merk. Gewoon met een slangenklem vastgezet, voldoet prima voor de Festool Midi (27 mm).
  BIj een zaak die Makita verkoopt kunnen ze je vast helpen, het is een soort standaard.

 4. #4

  Re: verloopstuk / adapter van Festool naar Makita

  Ik had zoiets laatst ook nodig, en ik werd via een tip naar een lokale caravan garage gestuurd, waar de aardige eigenaar zo even een pas stuk draaide uit kunststof, koste me niets :mrgreen: hij was er heel handig in, zullen wel vaker pas stukken maken voor caravan onderdelen.

 5. #5

  Re: verloopstuk / adapter van Festool naar Makita

  Probeer ook eens stofzuigerzaken (ja die bestaan kwam ik laatst achter) :P Die hebben allerlei verloopstukken die je zelf aan kan passen.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top