Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 5 van de 5

Onderwerp: wie o wie

 1. #1

  wie o wie

  de titel zegt het (bijna) eigenlijk al, zijn er leden van dit forum die in maart de demo verzorgen in de timmerwerf in de Lier? en wie gaat er naartoe?

  ik ben zo nieuwsgierig hoe je de vazen goed hol kunt krijgen, dieper dus dan die 5 cm die ik voor mekaar krijg. als ik dieper wil dan gaat de beitel behoorlijk klappen, en een andere beitel is er niet. dus mijn vraag/verzoek; ik zou dit graag in de praktijk zien hoe dit in z'n werk gaat. welke beitels je nodig hebt ed. ook hoop ik dat er ruimte voor is om dit te laten zien. of evt op een andere manier.

  ik hoor het graag van ju;llie en wie weet tot ziens

 2. #2

  Re: wie o wie

  De tentoonstelling in de Lier is van Radius afdeling Haarlemmermeer http://www.houtdraaieninderhaarlemmermeer.nl in samenwerking met vormgevers in hout. Van deze groep maak ik deel uit. 19 maart 2011 is de volgende demonstratie. Dit gebeurd mbv een kleine draaibank waar geen grote dingen op gedraaid kunnen worden. Het door jou gevraagde uithollen zal daar niet aan de orde kunnen komen. Zelf gebruik ik een systeem waar ik behoorlijk diep mee weg kom. Als je wilt neem dan contact met me op dan kan ik systeem aan je laten zien. Ik woon ook in Zuid-Holland.

 3. #3

  Re: wie o wie

  Hallo,
  zat deze topic even te lezen en wil eigenlijk wel de datum weten wanneer de tentoonstelling in De Lier is. Denken jullie dat ik daar met iemand in contact kan komen die mij ook kan verder helpen? Kom zelf uit Naaldwijk...
  Lees anders even de topic over de kagamibuta netsuke...
  Ben benieuwd naar de tentoonstelling!
  Groeten Bart

 4. #4

  Re: wie o wie

  De tentoonstelling loopt tot en met 16 april 2011. Zie de agenda van http://www.houtdraaienindehaarlemmermeer.nl/ en http://www.detimmerwerf.nl/

  Op data van demonstraties zijn leden Radius van de afdeling Haarlemmermeer aanwezig. De data van de laaste demonstratie 16 april gaat vermoedelijk nog gewijzigd worden.

 5. #5

  Re: wie o wie

  de eerste link doet het niet, staat een r teveel in, .....inderhaarle...., maar bij het andere bericht staat ie wel goed.

  dank quirinus, en je hebt pb

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top