Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 2 van de 2
 1. #1

  fotoos die in lemmer werden gemaakt

  Allereerst wil ik even zeggen dat ik genoten heb op die zaterdag, nu bijna 2 weken geleden - in Lemmer bij Jan Pranger en zijn vrouw Annie - het was erg druk zoveel mensen in dat huis en die kregen ook allemaal koffie en lekkers!
  En behalve de inwendige mens werd ook het 'houtcentrum' van de aanwezigen behoorlijk gekieteld :P - wát een mooie dingen hadden jullie meegebracht - neergezet! Fijn om dat zo te kunnen zien, te voelen én te bepraten. Het bezoek aan de werkplaats van Jan was ook een ervaring op zich. Efficient de ruimte benut en - ondanks dat je je kan inbeelden dat het een werkplek is voor slechts 1 persoon - er pasten héél veel houtbewerkers in 1 hok !
  Jan: enorm bedankt voor je gulle gaven - ook anderen hadden kadootjes meegebracht, waarvan ik gewoon een echt warm gevoel heb gekregen.

  Wat ik me afvraag is waar de fotograaf zijn fotoos heeft geplaatst, of gaat plaatsen?
  Krijgen we die nog, of heb ik wat gemist (ben even een weekje weggeweest)?
  Zoektocht net, door de vragen heen leverde mij geen aanwijzingen.

  Jan: met de nieuwe dikke beitel heb ik inmiddels een aantal ruwe stukken voze berk dunner gemaakt en er twéé werkstukjes mee gedraaid. (afruwen gaat nu lekker veel sneller)
  lach niet.....stoppaddestoelen - eentje met een aangezet handvat en eentje uit 100% berk.

  Sokkenbreien is tegenwoordig helemaal in! En als je een gat in je zelfgemaakte sokken hebt - dan wil je maar al te graag een reparatie uitvoeren. Mijn moeder had er vroeger ook eentje, maar niet zo mooi als deze!

  Attached files

 2. #2
  Athanor
  Guest

  Re: fotoos die in lemmer werden gemaakt

  Hallo Ariette,

  De foto's kun je in dit topic vinden: http://woodworking.nl/viewtopic.php?f=3&t=2850

  Groet, Fons

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top