Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6
 1. #1

  [Veiligheid] de Sawstop

  Het onderstaande filmpje kwam ik vandaag tegen:
  http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>

  Heb zelf 2 maanden geleden met m'n vinger in de zaag gezeten, dus ik weet waar ik het over heb. Helaas past deze oplossing niet op m'n festool zaagtafel.

 2. #2

  Re: [Veiligheid] de Sawstop

  Arie,

  Zie deze link. Er is al een post over geweest.
  http://www.woodworking.nl/viewtopic....t=sawstop#p550

 3. #3

  Re: [Veiligheid] de Sawstop

  Bedankt Hemski,

  het begint hier al een echt forum te worden, met herhalingen van zetten. Ik zal voortaan eerst eens de zoek functie gebruiken voordat ik wat post.

 4. #4

  Re: [Veiligheid] de Sawstop

  Nee joh, is toch prima zo.

  Wel een machtige machine he. Ik zou hem graag willen hebben.

 5. #5

  Re: [Veiligheid] de Sawstop

  Goedenavond,

  Die Sawstop wordt in de VS erg goed verkocht en is naast de safety feature met het wegschietende zaagblad ook een machine die kwalitatief goed uit verschillende tests komt. Omdat ik door mijn werk met regelmaat mensen zie met zaagletsels heb ik bij Sawstop gevraagd of er een leverancier in West Europa is. Vooralsnog wordt er vanwege de hoge investering die gedaan moet worden voor europese typegoedkeuring nog niet naar Europa geexporteerd was het antwoord een half jaartje terug.
  Bij mijn bezoek aan een speciaalzaak voor houtbewerkingsgereedschap in Arnhem heb ik aangegeven dat voor dit merk nog geen leverancier cq importeur in Europa is....
  Ben benieuwd wat de (nabije) toekomst brengt.

  Groet,

  Balkensplinter

 6. #6

  Re: [Veiligheid] de Sawstop

  Toen de sawstop uitkwam was dit een " accesoire" voor bestaande - wat zwaardere - modellen zaagtafels. Na verloop van tijd bleek dat er maar weinig verkoop in was. Toen is besloten om een zaagmachine te gaan bouwen waar deze accesoire een vast onderdeel van werd. Ik denk dat het niet echt lang gaat duren en de arbeidsinspectie gaat dit verplicht stellen. Maar eerst de financiele kant van de zaa(g)k. Amerikaanse producten zijn al snel aan de prijzige kant en de Amerikanen zelf zijn - hoe vriendelijk ze zich ook mogen presenteren- niet echt geinteresseerd in de Europese markt. De realiteit zal wel eens kunnen laten zien dat we ook hier moeten gaan wachten op een Chinese variant. Maar dat er een sawstop komt, daar ben ik zeker van.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top