Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3

Onderwerp: slangenboren

 1. #1

  slangenboren

  zo de oude slangenboren maar weer een te voorschijn gehaald nu nog op zoek naar een mooie handboor ik zag dat tom fidgen er ook veel gebruik van maakt om zijn pen en gat verbindingen mee te maken .

  Attached files

 2. #2
  oud hout
  Ingeschreven
  Mar 2008
  Locatie
  Allentown, PA, USA (Metrisch Ambassadeur)
  Berichten
  3.641

  Re: slangenboren

  In Holland heb ik nog twee booromslagen liggen, één in goede conditie en de andere rijp voor restauratie. Ik heb er alleen geen boren voor met de vierkante uiteinden.
  In Amerika vond ik een goedkoop setje van Rigid in inch-maten en met een zeskante uiteinde. Ik heb ze getest in een boormachine maar de schroefdraad trok de boren als een raket het hout in. Met een greep voor bitjes ging het met de hand beter. Alleen voor het laatste stukje, als de schroefdraadtip niet meer werkzaam is, moet je drukken totdat je door het hout schiet.

  Attached files

 3. #3

  Re: slangenboren

  dankje voor reactie ja ik wilde dit oude stukje gereedschap maar weer eens gebruiken leuk me wel leuk de groote boren zijn wat bot maar de kleine niet dus das mooi voor pen en gat verbindingen .

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top