Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 6 van de 6

Onderwerp: HCTO

 1. #1

  HCTO

  Misschien heb je er wel eens over gehoord, HCTO, het Houtstudiecentrum in België.
  Komende dinsdag zal ik daar ook aanwezig zijn (voor fineer op A4 formaat om een map mee te vullen, een bakkie koffie en misschien is er een leuke discussie gaande), en vroeg me af of er leden van dit forum ook lid zijn van HCTO (en er dinsdag ook zijn).

  Pepijn

 2. #2

  Re: HCTO

  'k ben ooit lid geweest, nu niet meer. Af en toe spring ik er wel eens binnen, maar nu wood ik een beetje ver weg om effe langs te komen. Hopelijk is John Heijlen er, een echte goudmijn en een symptatieke man.

 3. #3

  Re: HCTO

  Ik was gisteren aanwezig, en ging weg met een behoorlijke lading fineer
  Helaas was ik net 5 minuten te laat terug op Antwerpen centraal en zodoende de laatste trein terug naar Rotterdam gemist en moest wachten op de trein van 7 uur, waardoor ik meteen door kon naar school omdat ik anders te laat zou komen :lol:

  Qua hout en fineerstalen is het een echte aanrader !

 4. #4
  Senior Member
  Ingeschreven
  May 2009
  Locatie
  Zeeuws-Vlaanderen
  Berichten
  229

  Re: HCTO

  @Pepijn,
  ach ik kan me slechtere plaatsen voorstellen om een nacht door te halen

 5. #5

  Re: HCTO

  Haha, absoluut !
  'T is alleen jammer dat niemand van de schoonmaakploeg me waarschuwde dat het station ging sluiten (ik benutte de tijd door te gaan leren), toen ik voor een peukie naar buiten wou gaan was elke deur die ik wou openen gesloten (sommige met een groot kettingslot erop :shock: ). Vervolgens loop ik naar een koffieautomaat en met een bakkie koffie weer richting het perron waar ik de hele tijd was en toen hoorde ik een "Hé jij !", ik keek achterom en zag iemand op me afrennen die een aantal maal riep dat hij beveiliger is (heeft geen meerwaarde voor mij, ik ben er zelf ook één) en dat ik naar buiten moest gaan, waarop ik zei dat de deuren gesloten waren en hij dat niet zo goed opvatte.

  De rest van de nacht doorgebracht in een hotellobby waar ik verder kon leren, waar ze lekkere koffie hadden en ik het fineer op m'n gemak kon bestuderen en op volgorde leggen.
  Al met al een goede ervaring, lekker nachtje, het is alleen jammer dat ik terug in Nederland meteen 9 uur school had (en inmiddels al bijna de 40 uur aantik).

 6. #6
  Moderator
  Ingeschreven
  Nov 2008
  Locatie
  zwolle
  Berichten
  5.587
  Blog Berichten
  1

  Re: HCTO

  dat zulk zaken maak ik nou nooit mee op mijn houttochten maak je ook nog even foto's van de nieuwste aanwinsten?

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top