Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 4 van de 4
 1. #1

  Vormgevers in Hout op fort bij Vechten

  Zaterdag 18 en Zondag 19 voor de 10e keer de tentoonstelling Vormgevers in Hout
  http://www.vormgeversinhout.nl/. Zeker de moeite waar om langs te gaan. Het is wel verstandig om vroeg te gaan, want vorig jaar was het ook behoorlijk druk.

 2. #2

  Re: Vormgevers in Hout op fort bij Vechten

  Ik ben er zeker bij. Ga op zaterdag.

 3. #3

  Re: Vormgevers in Hout op fort bij Vechten

  Als het een beetje in de familieplanning past, dan wordt het zondag. Er staan een aantal forumleden op de lijst van deelnemers!!

  jaap

 4. #4

  Re: Vormgevers in Hout op fort bij Vechten

  En het werd ook zondag. Een prachtige dag, fantastisch weer en een geweldig mooi festijn daar op fort bij Vechten. Veel foto's gemaakt, maar helaas kent de nieuwe camera nog wat geheimen, dus alle foto's die binnen gemaakt zijn heb ik maar weggegooid. Bekende forumleden die ik sprak waren o.a. Jeroen Compagen en Ron van Zaltbommel. Jeroen had zelf een elektrische guts ontwikkeld, met als basis een elektrisch maschien van een duitse grootgrutter. Hij is er erg enthousiast over. Verder heel veel mooi dingen en aardige mensen gezien en veel inspiratie opgedaan. Voor hen die er waren, volgend jaar weer een kans!

  jaap

  Attached files

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top