Welkom bij www.woodworking.nl.
Resultaten 1 tot 3 van de 3
 1. #1

  Mirka Abralon schuurpads, iemand?

  Dit zijn industriële schuurpads. Een nylon schuurnet op een schuimpad met klithechtig voor schuurmachines. Eigenlijk bedoelt voor de autowereld, maar ze werken fantastisch op hout! Omdat ze zo zacht en flexibel zijn krijg je een gelijkmatige schuurdruk, zijn openporig, en kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. Ze zijn ook uitwasbaar dus zolang je geen halfdroge lakken e.d. gaat schuren gaan ze enorm lang mee. Uitstekende ervaring!!


  Maar, het is profi spul dus je kan nauwelijks krijgen in winkels, het is duur en je moet gelijk een hele doos van 20 stuks per grofte kopen t.w.v. 34,- ex verzendkosten... :|(zie link hieronder)
  http://www.nonpaints.com/contents/nl/d102.html
  Omdat die dingen zo lang meegaan heb ik 20 echt niet nodig, zelfs met minder dan 10 kan ik al jaren toe. Kent iemand dit spul, en zou ik een aantal schijfjes over kunnen kopen? (of wellicht samen kopen, en dan delen). Ik heb dan interesse in de korrelgroottes 360, 500 en 1000 (misschien nog 2000, maar hoeft niet).

 2. #2

  Re: Mirka Abralon schuurpads, iemand?

  Ik gebruik een vergelijkbaar product van micromesh ook superspul, dat is wat meer op de hobbyist gericht maar nog niet echt goedkoop. Misschien is dat een alternatief voor je?
  http://www.craftsupplies.nl/250-micro-mesh

 3. #3

  Re: Mirka Abralon schuurpads, iemand?

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door timmertje
  hier per 3 stuks , maar schrik niet . :shock:
  http://www.bowlingwinkel.com/epages/620 ... 04-07-0001
  Idd belachelijke prijzen vergeleken als je ze 20 stuks per doos koopt.. :roll: Desondanks, honderdmaal voor de tip! Ik heb uren zitten zoeken maar deze site had ik niet gezien. Omdat ze zo lang meegaan is 37,- voor 3x360,3x500,3x1000 nog wel te doen, of er moet nog een inkoop actie komen.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door superfly
  Ik gebruik een vergelijkbaar product van micromesh ook superspul, dat is wat meer op de hobbyist gericht maar nog niet echt goedkoop. Misschien is dat een alternatief voor je?
  http://www.craftsupplies.nl/250-micro-mesh
  Ja deze heb ik ook gevonden, ze zijn alleen minder bruikbaar voor mij omdat je ze niet op een schuurmachine kan plakken (of mis ik iets?). In elk geval, bedankt voor de tip.

 

 

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.
     
Back to top